Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért múlt el a tojásfehérje...

Miért múlt el a tojásfehérje nyák szerintetek?

Figyelt kérdés

Méghozzá anélkül, hogy az ovu teszt + lett volna vagy a hőm felment volna. :( Ciklusaim zavarosak, 32-41 nap közöttiek :( Nem volt ovulációm, ez világos, és már nem is lesz? Ez az első hőmérőzős - nyákfigyelős hónapom, eddig csak ovu-tesztet használtam.

[link]

2013. okt. 20. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt jelenti/heti, hogy nem volt peteérésed.

A nyúlós nyák az csak segíti a kiskatonák előmenetelét és tovább is élnek ebben a "közegben".

Viszont én kivizsgáltatnám magam,nagyon alacsony az alaphőd...

Hol méred az ébredési hőt?

2013. okt. 21. 14:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Nyelv alatt digi hőmérővel 5 percig. Nincs pajzsmirigyproblémám, már kivizsgáltattam. Nem tudom, miért ilyen alacsony...
2013. okt. 21. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor ne kenődj el!

Én is mikor elkezdtem a hőmérőzést folyamatos parán voltam, hogy minden rendben "működik-e".

Majd a következő hónapodhoz majd tudsz hasonlítani, lehet, hogy te azon ritka típushoz tartozol akiknek alacsony az alaphője.

2013. okt. 21. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. okt. 22. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!