11/36 anonim válasza:
Negatív?? Akkor mi az a második halvány csík? Ezek szerint nem értek a tesztekhez..
13/36 anonim válasza:
Hát ott alul látom, a max jelzés és a piros csík között...halványan...vagy az nem az?? Akkor bocsi.
14/36 A kérdező kommentje:
kb 2nap múlva kellene megjönnie...semmi tünetem
2014. aug. 19. 16:21
15/36 anonim válasza:
2 nap múlva reggeli első pisiből csinálj tesztet. Nem is lehet még semmi tüneted, túl korai lenne.
16/36 anonim válasza:
Az csak az illesztés, a tesztcsík sokkal közelebb van a kontrollcsíkhoz.
17/36 anonim válasza:
Én csak egyet látok ahoz,h pozitív legyen egymáshoz Közelebb kellene lenni a csikoknak.
18/36 anonim válasza:
Ja, értem . Ha az nem az a csík, akkor viszont negatív. Jó, hogy ezt írjátok, most kezdem majd gyakorolni a teszteket :)
19/36 anonim válasza:
Én megmondom őszintén, még életemben nem láttam terhességi tesztet, de 2 csíkot látok. Viszont nem vagyok biztos benne, hogy az a 2 csík most valóban az-e, vagy az egyik csak illesztés, ahogy valaki előttem már mondta. De itt van az első kép, csak kicsit besötétítettem és kivágtam a közepét:
Így talán jobban látszik az a 2 csík, amit én látok. Egy vékony, halványabb jobbra és balra egy erősebb, olyan mintha színátmenetes lenne, vagy balra elmosódott. Ezt a kettőt kellene látni?
20/36 anonim válasza:
Az továbbra is csak az illesztés. Sokkal közelebb van egymáshoz a 2 csík, ezen csak a kontroll csík van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!