2/16 anonim válasza:
Mintha lenne ott valami...hanyadik napon vagy?
4/16 A kérdező kommentje:
Ez a furcsa, mert még csak a 22.-ik napon vagyok. Élőben jobban látszik.
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 14. 21:10
5/16 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki és csináltam egyet most este is, ez időn belül van fotózva, de úgy nézem ahogy szárad egyre jobban kivehető.
2014. júl. 14. 22:13
6/16 anonim válasza:
Szerintem várj még egy pár napot a teszteléssel,de valszeg pozi lesz.
8/16 A kérdező kommentje:
Mostanra kiszáradt és jobban látszik a csík mint a reggelin. Olyan izgatott vagyok nem tudok elaludni. Reggel ismételni fogok, van még tesztem.
Köszönöm hogy írtatok! :)
2014. júl. 14. 22:53
9/16 A kérdező kommentje:
Nem lett erősebb a tegnapinál, úgyhogy nem marad más mint várok. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, bár több mint egy év után kizártnak tartom hogy éppen most sikerülne.
2014. júl. 15. 07:24
10/16 anonim válasza:
Halovány pozinak tűnik, lehet, hogy a ciklusod legelején fogant. 1 hét múlva kiderül, drukkolunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!