Petevezeték átjárhatósági vizsgálat után valóban könnyebb teherbeesni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 12:06
11/14 anonim válasza:
En mar fel ev jarok endokrinologiai kivizsgalasokra mert egy eve nem jon ossze az elso baba,pedig nagyon vagyunk ra.Eddig mindent rendben talaltak nalam is a ferjemnel is es csak egy vizsgalat van hatra es az a hsg,minden remenyem ebben van, mivel meg sose teszteltunk pozit...hatha ezert?Na majd utolag megtudjuk, drukkolok nektek is!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot! Én is viszont kívánok neked mielőbbi terhességet!!
2014. aug. 25. 13:56
13/14 tenzia válasza:
Sziasztok! en olyan kerdessel fordulnek hozzatok ,h akinek mar volt petevezetek atfujasa, és ezutan nem sokara teherbe is eset kerem irjon. köszönöm:)
14/14 Ildici30 válasza:
Sokaktol hallottam, hogy petevezetek atjarhatosagi vizsgalat utan teherbe estek. Nekem ma volt ultrahangos petevezetek atjarhatosagi vizsgalatom, nekem mindket petevezetekem atjarhato. Egyaltalan nem volt fajdalmas, csak egy kicsit az elejen, amikor felhelyeztek a kacsat, es a katetert. Ez a fajdalom egy percig sem tartott. Miutan benn volt a kateter, azon keresztul befecskendeztek a kontrasztanyagot, ezutan huvelyi ultrahanggal megnezte a doki, hogy kifolyik-e a petevezetekeken, nekem kifolyt. Eddig nem talaltak mas vizsgalatokon bajomat. Remelem, hogy csak egy kis elzarodas volt, amit a kontrasztanyag kimosott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!