Ha a neurológus sima vizsgálat után kizárta a sclerozis multiplexet, akkor valóban kizárható? Mr és minden egyéb nem volt, de a tünetek egyeznek a betegséggel.
Tüneteim: sarok zsibbadás, homályos látás, gyengeség, karok gyengék zsibbadósak, fülben enyhe nyomás, fejfájás.
Csak simán meghallgatta az orvos a panaszaim és kézi vizsgálatot végzett rajtam. Ezzel valóban kizárható a betegség?
Csak MR vizsgálattal zárható ki 100 százalékosan. Nem küldött tovább sehova?
Ortopédia? Reumatológia? Nyaki gerinc eredetű dolog is okozhat ilyet (kopás, sérv, csigolyaelcsúszás).
Köszönöm a válaszokat! Nagyon meg vagyok ijedve sajnos :(
Nézett végtagkoordinációt, az orromat kellett csukott szemmel megérinteni, meg egyéb ilyen apró feladatokat adott. Nézte a szemmozgásom, reflexeket kalapáccsal. Előtte voltam a szemészeten, ahol megállapították, hogy szubjektív látászavar van. Tehát látótér kiesés, szemfenék, kettős látás kizárható.
Nagyon félek ettől a sclerozis multiplextől, remélem, hogy az mr kizárja :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!