Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a magzatvíz vizsgál...

Nagyon fáj a magzatvíz vizsgálat? Valóban sok embernek indul meg a szülés ezután a vizsgálat után?

Figyelt kérdés
Annyian ijesztgetnek azzal, mennyire fáj és kellemetlen a vizsgálat, hogy már szinte rettegek, hogy nehogy ne szülessen időben a babám! Vasárnapra vagyok kiírva, pénteken kell mennem még NST-re és UH-ra. Nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy akkor megnézik e, vagy csak vasárnap, de minden esetre nagyon félek tőle. Véleményetek?
2010. júl. 21. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem kellemes és akkor még finom voltam. Persze attól is függ mennyire van kinyílva a méhszájad, meg a doki mennyire óvatos. Nekem kétszer volt szerencsém hozzá, de nem indult meg tőle a szülés. 3 napot túlhordtam.

De ne félj tőle a szülés rosszabb! Kitartást az utolsó pár napra! gyors és könnyű szülést kívánok!

2010. júl. 21. 16:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tanács, bár tudom hogy nagyon ideges leszel!

Amennyire csak tudsz lazulj el, mert ha feszült vagy akkor jobban fog fájni.

2010. júl. 21. 16:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Reménykedem, hátha megszülök vasárnapig és akkor kimaradok az ilyen dolgokból:)
2010. júl. 21. 17:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak kiírt idő után nézik, és szerintem nem vészesebb mint egy általános nőgyógyászati vizsgálat. (Mondjuk én nyitva voltam 2 ujjnyira). Ennek ellenére nekem nem indította be a szülést, 3 ilyen vizsgálatom volt. 1 héttel vittem túl.
2010. júl. 21. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!Hát nem kellemes de ki lehet bírni én 4 nappal szültem hamarabb a kiirtnál és szülés elött megnézték!Nekem nem fájt csak véreztem utána és akkor kezdett elmenni darabokban a nyákdugó,tehát mondhatni nálam elörébb vitte az eseményeket mert "csak" fájásaim voltak addig.

Könnyű szülést kívánok

Üdv.A

2010. júl. 21. 17:39
 6/11 anonim ***** válasza:

40+1 hetesen nézték először, aznap éjjel meglett a lányom. Akkor voltam 1 ujjnyira nyitva, amikor vizsgáltak.

Háát, fájt. Majd' leugrottam az asztalról, mert erre nem számítottam. Pedig finom kezű dokim van, nem szadista, Utána szépen barnás-vöröses valami folyt belőlem, és bent is tartottak, mert másnap reggel indították volna (egyéb okok miatt). Mondjuk tágított is, mondta.

Ne félj, igaza van az előttem írónak, próbálj lazulni közben, nem biztos, hogy beindul tőle.

2010. júl. 24. 09:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 10 nappal a kiírt időpont után szültem, a 40. héttől már egyik nap NST, másik nap magzatvízvizsgálat volt felváltva, szóval nézték egy párszor. Nekem ugyanolyan volt, mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat, nem fájt és nem is indult be tőle a szülés.
2010. júl. 24. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Előző terhességemnél többször nézték a kiírt idő előtt, mert az nst már nem volt százas. Azt hiszem 4szer nézték, nem indította be a szülést. Mostani terhességemnél vasárnap nézték, akkor elkezdett a pocim fájdogálni, kedden reggel megszültem. Ha végig nyitva vagy, mind a 3 méhszáj, akkor fájdalommentes, mert fel tudja szépen vezetni. Nekem pl egyszersem fájt.

Ha az nst még jó, de már nem tökéletes, megnézik a magzatvíz tisztaságát.

4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 5 napos kiscsaj anyukájuk

2010. júl. 24. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem nagyon rossz volt, pedig a doki aki nézte, nagyon "geyngéd kezű". de a szüléshez képest.....

szóval ne aggódj, túl lehet élni, gondolj közben a babádra, hogy miatta kell elviselni, úgy könnyebb. de remélem, nem lesz rá szükséged.

ja és nekem nem indult be tőle, pedig 2x is volt.

2010. júl. 24. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem 8szor volt hozzá szerencsém, tehát nem indítja meg feltétlen.

Amúgy ha ügyes a doki semmit nem érzel belőle, csak hogy "matatnak". Mikor az én dokim csinálta ilyen volt, mikor egyszer az ügyeletes, azt hittem leugrok a székből. Szóval lehet ilyen is olyan is.

2010. júl. 24. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!