Egy héte tart ez az egész, nem tudom hogy bele éljem e magam?
Figyelt kérdés
Hányinger, volt mikor a nyelőcsövemig feljött az étel,akár egy pohár tejtől is rosszul vagyok, nagyon sokszor böfögök és szélgörcseim is vannak, fázni kezdek akár 30 fokban is, kortyog alul a hasam, naponta többször is szédülök , fejfájás, a nem vártig még 1 hetem van, egész nap álmos vagyok, és míg a menzesz elött mindig ideges vagyok most épp az ellenkezője mindig kedves vagyok még akkor is mikor nem szoktam.2014. aug. 19. 07:52
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , lesz ami lesz. :)
2014. aug. 19. 13:23
12/16 anonim válasza:
A 10-es válaszolónak igaza van!
Még koraiak lennének a terhes tünetek. Én hasonló tüneteket a menzesz kimaradása után tapasztaltam.. De én is szurkolok, hogy babóca legyen :)
Üdv 23hkm
13/16 anonim válasza:
10es vagyok en is pont 23 hetes vagyok:)))
14/16 anonim válasza:
Nekem is válaszoljatok kérlek. Köszönöm! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
15/16 anonim válasza:
10-es válaszoló :)
Gratulálok a kicsihez:) És sok boldogságot:)
És kitartást nekünk:)
16/16 anonim válasza:
Jajj.. Elfelejtettem megkérdezni 10-es, hogy hogy vagy? Hogy érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!