Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy héte tart ez az egész,...

Egy héte tart ez az egész, nem tudom hogy bele éljem e magam?

Figyelt kérdés
Hányinger, volt mikor a nyelőcsövemig feljött az étel,akár egy pohár tejtől is rosszul vagyok, nagyon sokszor böfögök és szélgörcseim is vannak, fázni kezdek akár 30 fokban is, kortyog alul a hasam, naponta többször is szédülök , fejfájás, a nem vártig még 1 hetem van, egész nap álmos vagyok, és míg a menzesz elött mindig ideges vagyok most épp az ellenkezője mindig kedves vagyok még akkor is mikor nem szoktam.
2014. aug. 19. 07:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szia én is egy hét múlvára nem várom,most reggel arra keltem hogy nagyon mindjárt megjön érzésem van,görcsöl a hasam!Nekünk is első próbálkozós hónap!3baba lenne de az első kettő is nehezen jött!
2014. aug. 19. 08:01
 2/16 anonim ***** válasza:
Ja és szerintem még ne éld bele magad csak az a biztos ha nem jön meg és a teszt pozi!
2014. aug. 19. 08:02
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne éld bele túlságosan még magadat.

Magamból kiindulva, a rosszullétek csak kb 2-3 hetes terhes koromban indultak be és nem is ilyen volt. Az álmosság pedig valahol 1,5 hónap után kezdődött.

Mivel én tudtam követni, hány napos a terhességem, ezért a heteket, hónapokat a konkrét időre írtam.

Neked kb. 2-3-4 napos lehet a terhesség, - ha tudod, mennyi van még hátra a vérzésig náltalában - ezért nem hiszem, hogy már egy hete tüneteket csinál.

2014. aug. 19. 08:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Vagy terhes vagy, de akkor valamit elszámoltál, viszont azt kimutatja a teszt is már.
2014. aug. 19. 08:14
 5/16 A kérdező kommentje:
Figyelem a dolgokat és a testem történéseit, próbálom nem beleélni magam , mert sajnos már elég sokszor sikerült és rosszul is esett hogy negatìv lett. Körül belül 3 napja nagyon ott tartok hogy majd bepisilek úgy kell rohannom, nem fáj és nem is olyan mint ha fel lennék fázva.
2014. aug. 19. 08:20
 6/16 A kérdező kommentje:
A teszteléssel inkább még várok, nehogy csalódás legyen, ha megjön az ìgy legalább nyilvánvalóvá teszi a dolgokat.
2014. aug. 19. 08:23
 7/16 anonim ***** válasza:

Akkor még várj vele. Én csak egyszer tudtam kivárni, illetve akkor nem is foglalkoztam az egésszel és egy hányódó tesztet találtam este a fiókban. Na az pozitív lett.

A pisilés is jelezheti korán is, de nem ennyire korán. Kell neki idő, hogy megborítsa a hormonokat teljesen, pár napos terhesség nem forgat fel ennyire mindent, az izgalom inkább. Szorítok egyébként!

2014. aug. 19. 08:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Még csak most lenne beágyazódás, vagy pár napja történt volna.

Ennyire korán biztosan nincs ilyen durva terhességi tünet.

Vagy valami vírus lehet, vagy pszichésen produkálja a tested a tüneteket.

Szerintem biztos, hogy nem vagy terhes.

2014. aug. 19. 09:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is drukkolok neked! :)

Másrészt viszont ne éld bele magad, mert ez még bármi lehet.

Én pl. 13+2 hetes vagyok, és a mai napig sincs gyakori vizelési ingerem.

A hányinger-hányás kb. a 6. hét környékén kezdődött.

Az első tünet, ami nekem volt, az az álmosság volt. Illetve állandóan aludtam volna.

2014. aug. 19. 09:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de ezek a tünetek ilyenkor meg nem jelentkeznek:(( majd ha kimarad utana egy vagy ket het..ilynkor meg csak a beagyazódason lehetsz túl..szerintem egyaltalan ne eld bele magad:(( de sok sikert kívanok,h ne jöjjön meg!:)
2014. aug. 19. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!