Egy héte tart ez az egész, nem tudom hogy bele éljem e magam?
Szerintem ne éld bele túlságosan még magadat.
Magamból kiindulva, a rosszullétek csak kb 2-3 hetes terhes koromban indultak be és nem is ilyen volt. Az álmosság pedig valahol 1,5 hónap után kezdődött.
Mivel én tudtam követni, hány napos a terhességem, ezért a heteket, hónapokat a konkrét időre írtam.
Neked kb. 2-3-4 napos lehet a terhesség, - ha tudod, mennyi van még hátra a vérzésig náltalában - ezért nem hiszem, hogy már egy hete tüneteket csinál.
Akkor még várj vele. Én csak egyszer tudtam kivárni, illetve akkor nem is foglalkoztam az egésszel és egy hányódó tesztet találtam este a fiókban. Na az pozitív lett.
A pisilés is jelezheti korán is, de nem ennyire korán. Kell neki idő, hogy megborítsa a hormonokat teljesen, pár napos terhesség nem forgat fel ennyire mindent, az izgalom inkább. Szorítok egyébként!
Még csak most lenne beágyazódás, vagy pár napja történt volna.
Ennyire korán biztosan nincs ilyen durva terhességi tünet.
Vagy valami vírus lehet, vagy pszichésen produkálja a tested a tüneteket.
Szerintem biztos, hogy nem vagy terhes.
Szia!
Először is drukkolok neked! :)
Másrészt viszont ne éld bele magad, mert ez még bármi lehet.
Én pl. 13+2 hetes vagyok, és a mai napig sincs gyakori vizelési ingerem.
A hányinger-hányás kb. a 6. hét környékén kezdődött.
Az első tünet, ami nekem volt, az az álmosság volt. Illetve állandóan aludtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!