Mitol lehet ez a verzes most?
Figyelt kérdés
Utolso mensi julius 25.en volt. Most aug 22 en lenne az ideje, de tegnap vagyis aug.17.en megjott. Igaz ez a verzes teljesen mas mint a rendes mensi, mert kevesebb verzes van. Mitol lehet h. most hamarabb van es kevesebb a verzes?2014. aug. 18. 12:09
2/9 anonim válasza:
A kategóriából kiindulva feltételezem, hogy a terhesség is játszik.
Csinálj egy tesztet.
3/9 A kérdező kommentje:
Latom verzes csak keves van, de azota a hangulatom egyenlo a nullaval. A parom nem erti miert. Pedig mondom neki minden honapban amikor a mensi volt h. olyankor hangulatvaltozasom van es a semmiert is sirok. Nalam ez van, nem tudom nalatok is van e ilyen hangulatvaltozas mensikor?
2014. aug. 18. 12:26
4/9 A kérdező kommentje:
Allando derekfajasom van mar kb 2 hete. Es ez sem szokott lenni sosem nekem.
2014. aug. 18. 12:28
5/9 anonim válasza:
Hála az égnek nem. Elhiszem, hogy van, akire ez így hat, mert a hormonok tényleg mocsok kis figurák :-)De szerencsére ilyenkor sem lesz belőlem hisztigép vagy bőgőmasina.
6/9 anonim válasza:
1. Az ember élete során változik minden.
Van, aki sosem szenved mensi előtt, aztán hipp-hopp a következőnél meg elkezd, és aztán már mindig. Lehet, ezentúl neked is fájni fog a derekad.
2. Tesztelj.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi h. irsz, es jo neked h. a mensi idejen sem valtozik a hangulatod.
Az en parom egyszeruen nem erti ekkor miert szokik konny a szemembe tobbszor is naponta. Azt hiszi a kapcsolatunkkal van problemam es neha mar haragszik is erte. Pedig mondom ertsen meg, ez a 3 v. 4 nap nekem mindig ilyen.
Es az utobbi honapokban azert sem volt mar mar jo kedvem amikor meglattam h. mensi lesz, mert mar nagyon szeretnem a kisbabocat ha jonne.
2014. aug. 18. 12:38
8/9 A kérdező kommentje:
Szerinted mitol lehet ez nekem most, h. majdnem 1 hettel elobb jelentkezett most ez a min. verzes ami meg most is tart?
2014. aug. 18. 12:45
9/9 A kérdező kommentje:
Most arra gondolok, ez nem is a rendes mensi, mert addig meg van 5 nap. Talan ez lehet beagyazodasi verzes is.
2014. aug. 18. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!