Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol lehet ilyen keves verzesem?

Mitol lehet ilyen keves verzesem?

Figyelt kérdés
tobb mint egy honapja kesik a menszim ez mar eleg sok ido sok tesztet csinaltam de mind negativ.a reggel fejfajassal ebrettem amikor voltam a vecen a vecepapiron kis mennyisegu ver volt de keves azt hittem megfog jonni de nem mitol lehetet?

2014. febr. 27. 09:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az esélye hogy terhes lennél. Azért ha nem jön meg rendesen keress fel egy orvost. Iszonyat ritka esetben a HCG nem választódik ki a vizeletben így pár % esély lehet a terhességre is. Ami inkább valószínű, hogy vmi mas okozza a késést, mint hormonprobléma, vagy ciszta esetleg, vagy egyszerűen ez csak egy ilyen ciklus volt mindenfèle gond nélkül.
2014. febr. 27. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!