Szerintetek mitol van ez a kis verzes?
Figyelt kérdés
Parommal mindig vedekezes nelkul szeretkezunk, es voltunk egyutt peteereskor is. A mensi ideje aug.22. en lesz. Ma volt egy kis rozsaszinu verfolt a fehernemumon, azota semmi. 2 het ota csak a derekam faj es hangulatvaltozasom van allandoan. Lehetseges h. beagyazodas jele volt ez amit ma eszre vettem?
Szerintetek?
#babaxaras
2014. aug. 17. 18:32
1/5 anonim válasza:
szerintem nem , mert nekem is volt es nem azt jelentette , es azt hittem terhes vagyok
2/5 anonim válasza:
Pedig lehetséges,hogy attól van :)
3/5 anonim válasza:
Szerintünk vagy igen vagy nem. Segít?
Várd meg a napját, tesztelj és kiderül!
4/5 A kérdező kommentje:
A mensi ideje mint irtam csak most penteken lenne, es nem ertem, miert van most verzesem majdnem 1 hettel elotte mar. Nem is igazan mensi ez, mert csak keves a verzes, de van. Nemtudom miert.
2014. aug. 18. 12:04
5/5 anonim válasza:
ugyanez volt nekem is ,azt hittem terhes vagyok es megjott utanna valo honapba rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!