Mitol fajhat a hasam alja, de annyira hogy a vegbelemig es huvelyemig nyilallgat. Verzes nincs. Pihenek mar napok ota?
Figyelt kérdés
barnazasom volt egy kicsit,es pihenesre itelt a doki.nagyon felek nehogy baja legyen a manokamnak.15h.2009. júl. 3. 13:03
1/3 anonim válasza:
Szia nekem is volt ilyen a 10 héten!A végbélbe nyilalás az lehet aranyér is ha belülről van nekem ezt doki mondta ,de szerencsére sok tejterméket ettem meg műzlit és utánna elmúltak a nyilalások(szorulás miatt lehet)!
Ha erősebben jelentkezne inkább nézesd meg magad!!!
Problémamentes babavárást!!!
2/3 anonim válasza:
igen szorulás miatt jól írja az első.elevitet szedsz?mert az okozhatja...ha igen akkor szedd ritkábban.ennyit tudtam saját tapasztalatból.jobbulást kivánok
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is pont ilyen volt tegnap!Még azt sem tudtam pontosan hogy most a hasam vagy a beleim fájnak ennyire csak annyit tudtam pontosan hogy nekem is a végbelem is szúró érzéssel nyilallgatott.Nagyon rossz volt,de egy idő után elmúlt.Nemtudom mi lehetett,de szerintem ez is a terhesség velejárója lehet.Arra is gondoltam lehet a babó nyomta a beleket és ez nem tetszett nekik.
Üdv. 21 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!