Nincs itthon tesztem, de szeretnék ma tesztelni. Mennyit várjak a pisiléssel?
Össze-vissza szokott megjönni sajnos, így nem tudom kiszámolni, mikor kellene megjönnie. Ha a 28 napot vesszük alapul, akkor tegnap kellett volna.
Szerdán és csütörtökön volt 1-2 csepp barnázás, azóta semmi, a hasam néha nagyon picit fájdogál, vagyis inkább csak beleszurkál egy-kettőt. Meg olyan furán érzem magam azóta. Tegnap teszteltem, arról tettem is fel kérdést, mert nagyon halvány és vékony lett a tesztcsík.
Úgyhogy most az érdekelne, hogy mennyit várjak a teszttel, hogy biztosat mutasson nekem. :) Mindenképp megírom majd az eredményeket.
Akkor ismeteld meg a tesztet!!! De orvoshiz viszont korai menned!!!! Mert csak par napot kesik es mivan ha durva orvos vagy pici a terheseged es huvelyi ultrahangot vegez a doki akkar veteles is lehet!! Ha meg akatod tartani a gyereket ra ersz 2-3 het utan menni a dokihoz....
Mert nen tudni mikor estel teherbe es pl fel idoben akkor csak 2 hetes vagy amit az orvis az utolso menstruacio szerint szamul es 4 hetet fog mondani... es csak 2 hetes vagy valojaban...es nem biztos hogy jot tesz ha az orvos durvan megvizsgal!!!!
Nem ezért megyek dokihoz.
Augusztus elején kértem időpontot, 25-re adtak, csak egyik barátnőmnek volt mára időpontja, de sajnos ő elvetélt, így nem kell mennie uh-ra, és átrakatott. Totál véletlenül estek egybe az időpontok, de lemondani nem szeretném, mert más miatt megyek. Csak ha baba van, akkor nem szeretném ha bármi gond lenne a vizsgálat miatt. Szólni fogok neki mindenképp, de szeretnék még egyet azért csinálni előtte. :)
Hiaba szolsz az orvosnak:(tapasztalatbol mondom megis huvelyultrahangot csinalt haza mentem szepen be is vereztem es jott a tobbi problema
Orvosnak csak egy betege vagy a sok kozul...de neked a gyerekedrol van szo!!! Bar ezt neked kell eldontened,rad bizom!!! Csak megtanultam ha babas vagyok es megakarom tartani akkor nem mondegy ha meg varok 2.3 hetet... minthogy a kivancsisag hajtson es a nagy orombol siras legyen!!
Foleg meg ha pozitiv a teszt a te esetedben meg halvany is... eleve nincs sok hcg meg a vizeletedben.....!!!
A 2. teszt full negatív lett.
Elmentem dokihoz, és sajnos pcos gyanús vagyok, megyek vérvételre, ha megjön. :( Hát ez van. Lehet, hogy kémiai terhesség miatt lehetett halvány a teszt, áprilisban is volt 2 halvány tesztem, erre is azt mondta a doki, hogy kémiai terhesség. Hát ez van, majd a vérvételből kiderül mi a bajom, és kezeljük a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!