Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs itthon tesztem, de...

Nincs itthon tesztem, de szeretnék ma tesztelni. Mennyit várjak a pisiléssel?

Figyelt kérdés
6 órakor indultam dolgozni, szóval muszáj voltam pisilni, mert már szétfeszített. :) De napközben tudnék venni, és meg szeretném csinálni. Mennyi idő után lesz annyira koncentrált, hogy jó legyen? Délután megyek dokihoz, de előtte szeretnék egyet tesztelni, mielőtt megpiszkálna nagyon.
2014. aug. 18. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Attol fugg,ha mar kesik a menstruaciod pl 3-5 napot vagy mar ennrl tobbet akkot mar ki mutatja a teszta akkar delutani vizeletbol is!!!:)sok szetencset majd itd meg a teszt eredmenyet letszi:)
2014. aug. 18. 08:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Össze-vissza szokott megjönni sajnos, így nem tudom kiszámolni, mikor kellene megjönnie. Ha a 28 napot vesszük alapul, akkor tegnap kellett volna.

Szerdán és csütörtökön volt 1-2 csepp barnázás, azóta semmi, a hasam néha nagyon picit fájdogál, vagyis inkább csak beleszurkál egy-kettőt. Meg olyan furán érzem magam azóta. Tegnap teszteltem, arról tettem is fel kérdést, mert nagyon halvány és vékony lett a tesztcsík.

Úgyhogy most az érdekelne, hogy mennyit várjak a teszttel, hogy biztosat mutasson nekem. :) Mindenképp megírom majd az eredményeket.

2014. aug. 18. 08:55
 3/9 Summersun válasza:
Szia! Ha halványan is, de látszik a második vonatl, akkor nincs kétség. Én a múlt héten teszteltem és pozitív lett. Egyik nap csak halványan, másnap már erősebb volt. Úgy tudom, falspozitív teszt nincs.
2014. aug. 18. 09:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor ismeteld meg a tesztet!!! De orvoshiz viszont korai menned!!!! Mert csak par napot kesik es mivan ha durva orvos vagy pici a terheseged es huvelyi ultrahangot vegez a doki akkar veteles is lehet!! Ha meg akatod tartani a gyereket ra ersz 2-3 het utan menni a dokihoz....

Mert nen tudni mikor estel teherbe es pl fel idoben akkor csak 2 hetes vagy amit az orvis az utolso menstruacio szerint szamul es 4 hetet fog mondani... es csak 2 hetes vagy valojaban...es nem biztos hogy jot tesz ha az orvos durvan megvizsgal!!!!

2014. aug. 18. 09:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem ezért megyek dokihoz.

Augusztus elején kértem időpontot, 25-re adtak, csak egyik barátnőmnek volt mára időpontja, de sajnos ő elvetélt, így nem kell mennie uh-ra, és átrakatott. Totál véletlenül estek egybe az időpontok, de lemondani nem szeretném, mert más miatt megyek. Csak ha baba van, akkor nem szeretném ha bármi gond lenne a vizsgálat miatt. Szólni fogok neki mindenképp, de szeretnék még egyet azért csinálni előtte. :)

2014. aug. 18. 09:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Hiaba szolsz az orvosnak:(tapasztalatbol mondom megis huvelyultrahangot csinalt haza mentem szepen be is vereztem es jott a tobbi problema

Orvosnak csak egy betege vagy a sok kozul...de neked a gyerekedrol van szo!!! Bar ezt neked kell eldontened,rad bizom!!! Csak megtanultam ha babas vagyok es megakarom tartani akkor nem mondegy ha meg varok 2.3 hetet... minthogy a kivancsisag hajtson es a nagy orombol siras legyen!!

Foleg meg ha pozitiv a teszt a te esetedben meg halvany is... eleve nincs sok hcg meg a vizeletedben.....!!!

2014. aug. 18. 09:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Megértelek, és értem amit mondasz, de teljesen más probléma miatt KELL mennem az orvoshoz, nem a lehetséges terhesség miatt megyek. És mivel így is majdnem 1 hónapra kaptam időpontot, örülök, hogy sikerült 1 héttel előbbit intézni (bár ne lehetett volna, és a barátnőm nem vetél el, de ez van sajnos), úgyhogy nem szeretném lemondani, örülök, hogy végre odajutok. Egyébként nagyon aranyos doktornő, szerintem nem fog durván bánni velem...feltételezem hogy megérti ő is, most mi a helyzet, hisz ő is nő, megbízom benne.
2014. aug. 18. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Na és mi lett a 2. teszt eredménye?
2014. aug. 18. 16:43
 9/9 A kérdező kommentje:

A 2. teszt full negatív lett.

Elmentem dokihoz, és sajnos pcos gyanús vagyok, megyek vérvételre, ha megjön. :( Hát ez van. Lehet, hogy kémiai terhesség miatt lehetett halvány a teszt, áprilisban is volt 2 halvány tesztem, erre is azt mondta a doki, hogy kémiai terhesség. Hát ez van, majd a vérvételből kiderül mi a bajom, és kezeljük a problémát.

2014. aug. 19. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!