Lombikosok, muszáj napokig feküdni ET után? Ártok-e
azzal, ha óvatosan teszek-veszek itthon? (pl. főzés)
Igen, sőt! Nekem a dokim anno megtiltotta az egész napos fekvést. Én is tettem-vettem, és most itt szopizik épp a lányom... :) A lényeg, hogy ne erőltesd meg magadat.
2013. szept. 4. 16:31
Igen be tud. Nekem első nap volt pihenés aztán csináltam mindent ami megszokott volt a doki annyit kért, ha mosok és emelem a kosarat a ruhákkal akkor ne hajoljak le hanem guggoljak. A hajolás nem jó. És nekem is sikerült. Az a lényeg, hogy ott lenn is rendesen legyen vérkeringés az jót tesz, ha nem mozogsz az nem jó. Drukkolok neked nagyon.
2013. szept. 4. 18:40
En elso 1-2 nap fekudtem, utana felkeltem rovid seta, foztem, mosogattam, stb. Nem guggoltam, nem hajoltam, nem erolkodtem. Mindent ugy, ahogy ereztem, hogy kenyelmes. Ha elfaradtamvagy szurkalt a hasam, lefekudtem.
Ugyis erzed, a szervezeted jelzi. Egesz nap fekudni azert nem jo, mert nem lesz jo a meh verellatottsaga.
2013. szept. 4. 19:40
4/24 Nolia válasza:
A megtapadás nem attól függ, hogy fekszel-e. Természetesen jó, ha megerőltető tevékenység nélkül, nyugodtan és feszültségmentesen töltöd a napot és a rákövetkező időszakot. De igazából jó, ha a vérkeringésed megfelelően működik a hasadban. Ezért a pihenés mellett ajánlott a kellemes séta. Nekem a beültetés után ezt tanácsolták. Sőt hogy másnap nyugodtan menjek kirándulni.
2013. szept. 5. 07:28
5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen drága lányok, nagyon megnyugtattatok.
Nem is tudnék csak feküdni. Óvatosan teszem a dolgomat itthon :)
Drukkoljatok, remélem babás maradhok :)
Melyik intézetbe jársz?Hány babát kaptál vissza?Sok sikert:)
2013. szept. 5. 11:13
Ja, es ami nagyon fontos: rengeteget inni es nagyon sok feherje. En ezt nagyon betartottam, napi 3 litereket megittam, es minden nap hus volt, sajt, turo, joghurt, tejfol, stb.
2013. szept. 5. 20:07
8/24 A kérdező kommentje:
Tudom, sok hús kell, de már kifordul a számból. Az ivás megy, napi 4 l víz megy le a torkomon, de a hús....az nem nagyon akar... De nagyon betartom a napi 40-50 dkg húst is.
A Dévai Intézetbe járok, ez volt a 2. lombikom és 3 embriót kaptam vissza :) Elvileg ma hajnalban tapadtak meg :)
Szia 2-es vagyok. Hogy vagy?
2013. szept. 10. 12:14
10/24 A kérdező kommentje:
szia 2-es :) Köszi a kérdésedet, úgy érzem totál, hogy nem vagyok egyedül.....
Kapcsolódó kérdések: