Van koztetek aki 38 evesen esett teherbe?
Figyelt kérdés
38 eves vagyok es 3. gyerekre szeretnek valallkozni.ket fiam van eggyik 19 masik 21 eves.szeretnek meg egy pici babat.van koztetek akinek ennyi idossen lett gyereke?2010. jan. 13. 18:33
1/8 anonim válasza:
nem én hanem kolléganőm és egyben barátnőm, ő 41. a mázlista :) nem tervezték, de hála istennek megtartotta :)
2/8 anonim válasza:
az én anyukám 17 évesen szüolte a növéremet, 21 évesen engem és 34 volt mikor az öcsémet, de már ö is 21 éves.
én most 32 vagyok az elsövel terhes, de szeretnék mégegyet. szerintem már nem gáz ha valaki ilyenkor szül.
kov
3/8 anonim válasza:
Én 35 vagyok, a másodikat tervezem.
4/8 anonim válasza:
Az elsőt 33 évesen szültem, a másodikkal most próbálkozunk, 35 leszek. Ha vágytok rá, mindent bele! Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
38 évesen szültem a lányomat, két kamaszkorú fiú mellé. Úgy terveztük, hogy ha befejezem a szoptatást, és belefér az időmbe is a másfél napos kórház, megcsináltatom a művi meddővétételt. Amikor elmentem a dokihoz, kiderült, hogy újra babát várok. Így 1 év 2 hét korkülönbséggel született egy kisfiúnk is. Aztán már nem vártam szinte semmit a műtéttel...a "kicsik" idén, és jövőre érettségiznek:-)))
6/8 anonim válasza:
Én 36 éves vagyok, s most szeretnénk a 3. babát, s ha sikerül, akkor már a 37 fogom tölteni, amikor megszületik. A lányom már 18 éves, a fiam pedig 10.
7/8 anonim válasza:
36 multam és az elsöt várom szerintem egyáltalán nem gáz még lehet hogy kistesót is bevállalok majd.....
8/8 anonim válasza:
Az anyukám 41 évesen szülte a kishugomat. Én 26 vagyok, a középső 21 a legkisebb 4 éves, szép kis csapat vagyunk.
Kívánom, hogy neked is összejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!