Szerintetek hány éves korban ideális a gyerekvállalás?
Szia!
Sztem itt igazából nem nagyon beszélhetünk korról..
Sokkal inkább anyagi háttérről. Hogy meglegyen minden a babának is és természetesen a szülőknek is. Mint például ház,biztos állás,anyagi biztonság,autó stb. Ha valakinek ez 30 éves korára van meg akkor már ideálisnak számít a gyermekvállalás, ha valakinek ez már 20 évesen megvan és szeretne babát akkor az is ideális. Azt kifelejtettem, hogy nagyon fontos egy erős párkapcsolat is. Sőt elengedhetetlen.
Én pl 22 éves vagyok és kisbabát várok, megvan minden saját ház 2 autó egy 5 éves párkapcsolat,anyagi biztonság,így én ideálisnak tartom a koromat ahhoz, hogy gyermeket szüljek.
Üdv 22+2 hkm
Ember tervez, Isten végez.
Először 26 évesen lettem volna anyuka, utána most 1 hete.
Egyik sem sikerült.
Azt nem tudom, hogy másnak hány évesen, nálunk ezek a terveinktől függenek. Ha nem lennének más terveink, és elég lenne az is, hogy a férjem hozza haza a keresetét, akkor már 25 évesen belevághattunk volna, a fizetése bőven elég az albérletre, és az autóra, és valamennyit még félre is tudnánk tenni, akkor is, ha az én keresetem kiesne.
Érzelmileg mindketten idén értünk meg rá, én most vagyok 26, férjem 27. Mivel pályát váltottam, és most töltöm a gyakornoki időmet, ezért még nem vágunk bele, akkor szeretnénk, ha már fix állásom van, és kb. 1 évet dolgoztam. Mivel a munkám nagy része itthonról is végezhető, illetve ő is tud majd 1 napot úgy kérni, hogy itthonról dolgozhasson, így felváltva tudunk majd itthon lenni a babával, és tudom folytatni részmunkaidőben hamarabb a munkát. Szóval igazából márcsak az kell, hogy felvegyenek.
Szerintem a 20-as évek elején.
30 voltam mikor az első gyerekünk született, és éreztem hogy nem vagyok annyira energikus és játékos mint 10 évvel azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!