Szerintetek mennyi az ideális életév, amikor gyereket lehetne vállalni?
ha minden megvan, nem szamit a kor... Mivel azt is irtad, hogy aki keszen all az anyasagra, annak nem mindegy, hogy hany eves?
En 19 vagyok, de sajnos nincs meg a megfelelo hatter, se csaladilag, se penzugyileg...
21-35
A baj csak az,hogy nagyon ritka,hogy valakinek 21 évesen meglegyen a megfelelő. Pedig sokan érettek már akkor is.
25-35 között a legideálisabb szerintem.
De igazából ez egyénfüggő. Ki mennyire érik meg rá.
A másik dolog pedig az egy dolog hogy az ember tervezi, az meg egy másik, hogy sikerül-e akkor amikor ő szeretné...
Én szerettem volna már teherbe esni, de nem sikerült még és 28 éves vagyok. Szóval a sors úgyis eldönti hogy nekem mikor lehet...
szerintem pedig van ideális kor...ahogy már írták, 20,25-35 között.
Van ismerősöm akinek 37 évesen született az első gyereke(előbb is szülhetett volna mert megvoltak a feltételek, csak hát a karrier...)belegondoltam 57 lesz mire 20 éves lesz a gyereke...azért az durva és mi van, és ő csak az 1. gyerek!
Attól függ, milyen szempontból ideális.
Biológiai szempontból, tehát amikor a nő szervezete a leginkább alkalmas rá, az 20-28 év.
De ha az egzisztenciát, a családi hátteret nézzük, vagy akár a lelki érettséget, akkor ez kitolódhat akár 40 éves korig. Mindenkinek más az ideális, nyilván az ő saját helyzetétől, felkészültségétől függ. Én 34 évesen szültem az elsőt. Nem voltak rossz tapasztalataim a szüléssel kapcsolatban, semmi negatívum a korom miatt. Így utólag csak az az egy dolog bánt, hogy már túl öreg leszek, mire nagymamakorba jutok, a dédunokáimat meg már nem fogom megérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!