Antibiotikum mellett teherbeesés?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni!Bőrproblémámra antibiotikumot kaptam, most pedig nem jött meg a menszeszem!Nőgyógyásznál voltam és azt mondta vastag nyálkahártya lehetséges terhesség!A teszt negatív! A babának lehet hogy baja lenne nagyon félek!Megszakítással voltunk együtt mert nem vagyok/voltam termékeny! Orvosi segítséggel lett kisfiam is meg! ÉS egyátalán nem gondoltuk hogy sikerülhet teherbe esnem ha eddig nem sikerült természetesen mert nem volt magától peteérésem, most pedig még megszakítással voltunk együtt, és mégis fent áll a terhesség esélye!Nagyon félek hogy beteg lehet a baba!Kérem írjon valaki aki volt ilyen helyzetben mert elvetetni nem szeretném ha van rá kis esély is hogy egészséges és nem lesz baja az antibiotikumtól!2014. aug. 8. 20:46
11/15 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon úgy néz ki hogy el kell vetetni a magzatom, szemen kellene köpni engem, felelőtlen vagyok de ki gondolta volna mikor azt mondták hogy 25 éves létemre olyan a petefészkem mint egy 40 éves nőnek és nagynehezen sikerült a kisfiam itt van az életem értelme és 2 heti gyógyszer miatt nem tarthajuk meg a kistesót!Hétfőn megmondja az orvosom mi a teendő,csak addig még sajnos sok idő van és agyalok és szétesz az ideg!
2014. aug. 8. 22:17
12/15 anonim válasza:
Rosszul hangzik, de ha probléma lenne az antibiotikum miatt, akkor nem tudna fejlődni a baba, magától elmenne.
Ha viszont azt látják, hogy fejlődik a baba, akkor később se lesz probléma.
13/15 A kérdező kommentje:
Mai nap megjött úgyhogy vagy nem maradt meg a baba vagy csak késett a gyógyszer miatt!
2014. aug. 10. 11:23
14/15 anonim válasza:
A gyógyszer is megzavarhatta a ciklusod. Írtad, hogy a teszt negatív volt.
Kedves Kérdező, nagy levegővétel, koncentrálj a családodra, figyelj az egészségedre, és jöhet még később baba.
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Köszönöm, úgy lesz, jobban odafigyelek magunkra!Minden jót!
2014. aug. 11. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!