Szerintem gyanús, hogy trifázisos a görbém. Linkelni nem tudok, mert papírra rajzolgattam most (telefonon tudtam csak netezni, és azzal macerás), de leírom: peteérés után 4 napig a hőm 36,6-36,7 volt, aztán ugrott egy szintet, innentől kezdve 36,8-37,0 között van mindig, sose megy 36,8 alá, 5 napja így van. Lerajzolva szépen látszik a szintemelkedés, nem tudom, így mennyire tudjátok elképzelni. Ez tényleg trifázisos görbe?
2014. aug. 8. 11:27
1/8 anonim válasza:
Annak hangzik. :) Ovu előtt mennyi volt? Mikor tesztelsz?
2014. aug. 8. 11:55
2/8 A kérdező kommentje:
Ovu előtt 36,0 és 36,4 között mozgott.
Hát, elvileg csütörtök körülre nem várom, de félek a pofáraeséstől, úgyhogy az a tervem, hogy ha szombat reggelre se jön meg, tesztelek. Aztán az, hogy kibírom-e, kérdéses, van egy olyan gyanúm, hogy nem :D
2014. aug. 8. 12:01
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, kihagytam, de azért fontos lehet, hogy alapból nem trifázisosak a görbéim, ez az első ilyen alkalom. Volt már egy terhességem, sajnos baba nem lett belőle, akkor nem hőmérőztem, így nem tudom, hogy ott hogy alakult a hőm.
2014. aug. 8. 12:04
4/8 A kérdező kommentje:
Közben rávettem magam, ha már gépnél vagyok beírtam az értékeket meg az együttléteket a ciklus.hu-n, úgyhogy tudok linkelni. Mondjuk a peteérést szerintem rossz helyre húzta, szerintem 3 nappal később volt.
Érzek valami hasszurkát, feszülést tegnap óta, de nem merek nagyon hinni neki. 9. dpo-n vagyok. A mellbimbóim fájnak, de előző hónapban is fájtak, bár nem ennyire. Clostit szedtem most, múlt hónapban is, az okozhatja elvileg a mellbimbófájdalmat, ezért ezt nem nézem annyira.
2014. aug. 8. 13:10
8/8 anonim válasza:
Ez az első honapunk és olyan boldog lennék ha öszejönne, én nem sokat érzek, néha mintha enyhén görcsölgetne a petefészkem környékén de néha és enyhe igaz szedek MAGNE B6, folsavat és vasat is. A mellem is fájdogál de azt nem tudom minek véljem. Amugy semmi tünetem. Hétfőn kéne megjöjön addig nem akarok tesztelni még várok 2 napot, ha kibirom. De reménykedek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!