Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki tapasztalt már ilyet?

Valaki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
Barnás folyásom van(ma kezdődött, nem túl sok), tegnap kellett volna megjönnie. A cicim érzékeny picit, és főleg a hasam jobb oldalán érzek valami furát, olyan bökdösős érzés,néha erősebben belenyilall. A derekam is fáj picit, nem vészes. Teszteltem egy negatívat tegnap. Reménykedjek babában, vagy felesleges? Előre is köszi
2014. júl. 3. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
ha nem jön meg tesztelj pár nap mulva, de ne éld bele magad. én is igy tettem és jo volt látbi a 2 csikot :)
2014. júl. 3. 20:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy nagyjából pontos a menstruációm, és tegnapelőtt 2szer hánytam, amit először a fogkrém váltott ki, utána az egyik munkatársam szaga...
2014. júl. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!