Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? Tapasztalt már...

Mi lehet ez? Tapasztalt már valaki ilyet?

Figyelt kérdés

Párommal babaát szeretnénk,6-án volt peteérésem.Az elmult két napban azt hittem meg fog jonni voltak mensi szeru "gorcseim"!Tegnap este a hasam jobb oldalán alul szurkálást éreztem.Ma délelott munkába menet megint éreztem de most sokkal erosebb volt ez a szuro érzés.Párom szerint ez a beágyazodás,de szerintem nem mert elég eros fájdalom volt még tampont is tettem hátha megjon (hozzá teszem nem mensi szeru fájdalom volt).Mensinek nyoma sincs.

Igen tudom hogy nem vagytok orvosok hogy belém lássatok de ha esetleg valaki kozuletek már tapasztalt ilyet annak nagyon szépen megkoszonom a váaszt.

2014. jún. 18. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem vetéléskor és nem vetéléskor is volt ilyen. Első babám 8 hetesen elment, másodikkal is éreztem eleinte ilyen nyílalaást, görcsöt de ő makk egészségesen megszületett. Tesztet csináltál. Igazából első 12 hétben várni kell mert bármi probléma történhet. Remélem nem lesz semmi gond és babaóca lesz.
2014. jún. 18. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességem szurkálással, menszi szerü görcsökkel kezdődött.
2014. jún. 18. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 6.-án volt ovum, és ugyanazt érzem mint Te. Szerencsére még nem jött meg nekem sem. Remélem végre baba lesz és nem mensi. Majd írj mi lett! Szurkolok!
2014. jún. 18. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem rendes mensi görcseim voltak vérzés nélkül amikor teherbe estem. Szóval ez még bármi lehet. Tesztelj, ha már késik a nemvárt!
2014. jún. 19. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!