Nagyon félek az altatásos császármetszéstől?
Alapjában mióta az eszemet tudtam féltem a szüléstől, féltem a császártól, még a simától is de ettől...???!! Félek hogy a kis babámban baja lesz!
Nagyon félek hogy oxigén hiánya lesz, lassúak lesznek az orvosok. Nagyon sok altató fog bejutni a szervezetébe. Félek a katétertől is, és a lábadozástól. Mennyire lesz nehéz felépülni utána, mennyire leszek kába. Rossz a tudat hogy nem láthatom rögtön a gyermekem.
24 h kismama
Miböl gondolod, hgy császár lesz és altatással?
De ettöl függetlenül az altatás semmivel sem rosszabb, sem neked, sem a babának, mint anélkül.
Az altatót pontosan kiszámolva adagolják mütét közben, nem elöre beléd töltenek X mennyiéget, aztán vagy elég, vagy kevés, vagy sok.
A babának ettöl garantáltan nem lesz oxigénhiánya - nem is tudom, honnan jut ez eszedbe.
A felépülés semmivel sem másabb, mintha altatás nélkül mütöttek volna.
Ha az orvos az altatás mellett döntött, akkor annak oka van.
Viszont a helyedben a saját orvosmtól kérdezném meg, hogy mit miért kell úgy csinálnia, milyen veszélyei és elönyei vannak, meg minden egyéb ezzel kapcsolatos kérdést is. Elvégre ö tudja, hogy veled konkrétan mi a helyzet.
Kérdezte hogy műtőttek-e már, van e bennem valamilyen más fém anyag??! Mondtam neki igen, volt egy gerinc műtétem, és van bennem két darab platina rúd.
E miatt sajnos!
Nem kell félni az altatástól.Régen csak altatásos volt mégsem volt emiatt több sérült gyerek.
Egyáltalán nem fogsz semmit érezni műtét alatt-csak egyből utána.
A babád miatt ne aggódj,azért nyomják a gerincérzéstelenítéses császárt,mert ez olcsóbb!!!
A felépülésed is ugyanolyan lesz mint az érzéstelenítésesnél.Annyi szépséghiba van benne,hogy ébredéskor az altatásosnál már fáj a seb-míg az Edás-nál nem érzel fájdalmat.A katéter felrakása és levétele sem fáj ne aggódj.
A babádat pedig majd látod mikor kihozzák szoptatni-és utána még nagyon-nagyon sokáig :)!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!