Ma csináltam egy tesztet és pozitív lett, március közepén volt egy műtétem altatásos, és pont előző nap szeretkeztünk én úgy gondolom akkor fogant a baba, lehet valami baja a picinek? 20 perces műtét volt!
szerintem semmi baja nem lehet :D
ne aggódj, fő az optimizmus - de azért minden esetre majd vagy amikor menj el orvoshoz :D
biztos jó lesz minden, én szurkolok :D
Márc 2-án volt meg az utolsó első napja,28 naposak a ciklusaim,13,15,17 voltunk együtt,18 -án volt a műtétem!
Remélem minden rendben lesz!Már hívtam az orvost szerdán megyek hozzá!Nem biztos hogy látni fogja csak hogy megnyugodjak!
nyugi, ne stresszeld ezen magad!!!
és írd meg hogy mi volt a dokinál
Ne aggódj mert még nem volt beágyazódva és úgymond saját magából osztódott még akkor. 10 nap megtermékenyüléstől a beágyazódásig és csa beágyazódás után szív táplálékot a te testedből.Azelött meg tele van őssejttel.
Még most is kitudja javítani a hibát.Szedj folsavat.és olyan terhes vitamint amiben jód is van.Az is segít.Jód hiányában az élet eltorzulna.
Ezt mindenképp tedd meg minél elöbb,mert a kivizsgálások nem tudnak megmenteni sem az időt visszavinni.
Kezd el még most azonnal a folsavat,és nem lesz semmi baja.
Szülés várható időpontja: 2009-12-07
Fogamzás feltételezett ideje: 2009-03-16
Betöltött hét: 3
Hátralévő napok száma: 252
Trimeszter: első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!