Meg néznétek a tesztet?
Figyelt kérdés
reggel csináltam, nem tudtam el dönteni mit látok, fél óra múlva mikor rá néztem ez volt, pár napja már csináltam akkor negativ volt és később se látszott rajta, tudom erre mondják h időn túli de múltkor időn túl se jött ki...
2014. aug. 6. 07:08
41/42 anonim válasza:
sajnos úgy tűnik nem vagy terhes! de ha véget ér a vérzés, vérezgetés egy orvos felkeresése nem árthat...másra is utalhatnak ezek a tünetek...menj orvoshoz!
egyébként nagyon érdekes, hogy ilyen teszted volt. több ilyet is töltöttek fel mostanában. az volt a fura rajtuk, hogy, a teszt csík sokkal szélesebb, mint a kontroll csík. senkinél nem volt baba végül.
42/42 A kérdező kommentje:
Igen elég fura eddig nem hallottam ilyenről...majd megyek dokihoz ha véget ér ez a valami
2014. aug. 11. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!