Meg néznétek a tesztet?
Figyelt kérdés
reggel csináltam, nem tudtam el dönteni mit látok, fél óra múlva mikor rá néztem ez volt, pár napja már csináltam akkor negativ volt és később se látszott rajta, tudom erre mondják h időn túli de múltkor időn túl se jött ki...
2014. aug. 6. 07:08
31/42 anonim válasza:
Még azért várjál... lehet csak később fogant, mint ahogy számolod ;)
32/42 A kérdező kommentje:
Vasárnap reggel tesztelek, ez a várakozás, sokat görcsölget a hasam (elözö terhességet is végig görcsöltem, fáj a cicim a kávét majdnem kihánytam..és folyásom is van... màr apa is bele élte magát
2014. aug. 8. 07:05
33/42 anonim válasza:
ne éld magad bele...már több ilyen furcsán széles második csíkos esetről derült ki, hogy nincs baba. persze megy a drukk, csak azt akarom mondani, hogy nyugi!a romednek is valamit mutatnia kellett volna, ha van baba szerintem...de pár nap múlva kiderül. mindenképpen írj, mert nagyon kíváncsi vagyok. az elmúlt 2 hónapban vagy három hasonló tesztet töltöttek fel, amikről kiderült végül, hogy nincs baba...ami azért tényleg fura, mert tényleg ott a másik csík, de furán túl szélesek. a teszt csíknak ugyanolyan szélesnek kell lennie, mint a kontroll csíknak.
34/42 anonim válasza:
Nekem a múltkor mikor az xepil halvány csíkos volt, a romed is. Ezért mondtam ne éld bele magad. Ez az xepil hibás akárhogy is nézzük. Természetesen ez nem jelenti azt nincs baba, még van időd szép kétcsíkosat tesztelni. Nagyon szorítok is Neked, remélem kismama vagy! Én is régóta várom, tudom milyen érzés várni...
35/42 anonim válasza:
Szerintem mind várjuk a legújabb tesztet ;) :)
36/42 A kérdező kommentje:
Csináltam egy tesztet reggeli pisiből negativ :( :( eddig még nem jött meg hányinger, cici feszülés, nyilal a hasam a hőm még 37... kicsit szomorú vsgyok
2014. aug. 9. 06:39
37/42 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki drukkolt este elkezdtem barnázni :(
2014. aug. 9. 21:24
40/42 A kérdező kommentje:
Most már feladtam, szombat óta barnázgatok egy pár csepp vér kiséretében menstruáció helyett, tesztnegativ arra gondoltam h 28 körül volt pé akkoriban voltunk együtt és ez lehet beágyazódás de sztem az se mert akkor mar mutatnia kellene a tesztnek vagy nem? Reggel csináltam nem első pisiből negativ, de olyan hányingerem van
2014. aug. 11. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!