Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg néznétek a tesztet?

Meg néznétek a tesztet?

Figyelt kérdés

[link]

reggel csináltam, nem tudtam el dönteni mit látok, fél óra múlva mikor rá néztem ez volt, pár napja már csináltam akkor negativ volt és később se látszott rajta, tudom erre mondják h időn túli de múltkor időn túl se jött ki...

2014. aug. 6. 07:08
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igen ikrek, 16 hónapos fiúk, spontán, akkor is extra szarul voltam és már mensi előtt pozitiv lett

2014. aug. 6. 10:45
 22/42 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pozitiv!!! Gratulálok az ikrekhez!!! :-)
2014. aug. 6. 11:23
 23/42 anonim ***** válasza:
Mindenkepp tesztelj ujra a nem vart napjan szerintem.sok olyan is van az ilyen korai tesztelesnel hogy megindult valami azert lett egy halvanyka pozi teszt majd megjott es a verzessel el is ment../valoszinuleg nem is lettek volna egeszsegesek/
2014. aug. 6. 11:36
 24/42 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok :) De ellenpélda, hogy nekem is volt ilyen, sajnos abból nem lett Babó. :( De remélem Nektek sikerül :)
2014. aug. 6. 12:02
 25/42 A kérdező kommentje:

Hétvégéig nem tesztelek...én úgy érzem az vagyok, ma farkas éhes vagyok eszek utána jön a hányinger, a hasam görcsölget de ez az előző terhességnél is igy volt, tegnapig a hőm 36,8 volt ma 37re fel ment

és tényleg köszi mindenkinek

2014. aug. 6. 12:13
 26/42 anonim ***** válasza:
Majd azért írj :) ;)
2014. aug. 6. 12:51
 27/42 A kérdező kommentje:
Csináltam egy romed tesztet (itt csak ilyet lehet kapni) és nrgativ lett, mondjuk utána olvastam h egy napos késés után kell csinálni úgy hogy marad a várakozás, reménykedem
2014. aug. 7. 08:59
 28/42 anonim ***** válasza:
Szorítok nagyon! Majd írj a fejleményekről!
2014. aug. 7. 09:20
 29/42 anonim ***** válasza:
Közhely, de nekem a legolcsóbb teszt vált be.. az x-epil. 2db-os, 600Ft. Csak akkor lett pozi, mikor volt Babó. Nagyon drukkolok!! :)
2014. aug. 7. 10:06
 30/42 A kérdező kommentje:
Nagyon csalódott vagyok h nega lett, de remélem csak azért mert még nem maradt ki a mensi, én is azt szoktam venni de most vidéken vagyunk és csak ez volt agyógyszertárban
2014. aug. 7. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!