Szerintem negatív.Én is 6-ra nem várom de eszembe nem jut ilyen korán tesztelni.
Sztm várj még egy kicsit még nagyon korai.Ráérsz akkor ha nem jön meg.
2012. máj. 30. 08:14
2/14 anonim válasza:
Szia. Szerintem is negatív a teszt. Főleg, hogy ilyen korán teszteltél. Tudom, hogy nehéz várni, de érdemes várni a megfelelő eredmény érdekében!!
2012. máj. 30. 08:16
3/14 anonim válasza:
Nagyon hamar teszteltel :(
Szerintem kezd akakulni ott valami :))
Nekem a varhato mensim elotti 3. Napon meg nega volt a teszt,ra egy napra megcsinaltam,vagyis varhato mensim elott 2 nappal es akkor lett nagyon nagyon hakvany!!:))
Sok sikert, irj majd! 2-an tesztelj!!
9 hetes kismami :))
2012. máj. 30. 08:17
4/14 anonim válasza:
Szia, nekem a nemvárt napján lett ilyen a tesztem - inkább érzésre tudtam, hogy van ott valami, látványos nem volt, de talán mintha a tiéd is olyan lenne. Két nap múlva ismételd meg, akkorra erősödnie kell, ha nem, akkor rosszul láttam.
2012. máj. 30. 08:28
5/14 A kérdező kommentje:
21dikén voltam a páromal az pont 14dik napra esett szoval simán lehet pozi
2012. máj. 30. 09:04
6/14 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez még sajnos negatív. Még várj 2 napot, utána tesztelj megint, még lehet belőle baba, csak túl korán teszteltél.
várj még picit és reménykedjünk!!!!!
2012. máj. 30. 09:09
7/14 anonim válasza:
A második képen mintha lenne nagyon halvány vonal... én nagyon szurkolok!!!! :))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!