Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg néznétek ezt a tesztet?

Meg néznétek ezt a tesztet?

Figyelt kérdés

Pár napja nagyon szur lent a bal petefészkem meg hányingerem is van de csak 4 vagy 6-ra nem várom!

[link]

[link]

2012. máj. 30. 08:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem negatív.Én is 6-ra nem várom de eszembe nem jut ilyen korán tesztelni.

Sztm várj még egy kicsit még nagyon korai.Ráérsz akkor ha nem jön meg.

2012. máj. 30. 08:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem is negatív a teszt. Főleg, hogy ilyen korán teszteltél. Tudom, hogy nehéz várni, de érdemes várni a megfelelő eredmény érdekében!!
2012. máj. 30. 08:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Nagyon hamar teszteltel :(

Szerintem kezd akakulni ott valami :))

Nekem a varhato mensim elotti 3. Napon meg nega volt a teszt,ra egy napra megcsinaltam,vagyis varhato mensim elott 2 nappal es akkor lett nagyon nagyon hakvany!!:))

Sok sikert, irj majd! 2-an tesztelj!!

9 hetes kismami :))

2012. máj. 30. 08:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a nemvárt napján lett ilyen a tesztem - inkább érzésre tudtam, hogy van ott valami, látványos nem volt, de talán mintha a tiéd is olyan lenne. Két nap múlva ismételd meg, akkorra erősödnie kell, ha nem, akkor rosszul láttam.
2012. máj. 30. 08:28
 5/14 A kérdező kommentje:
21dikén voltam a páromal az pont 14dik napra esett szoval simán lehet pozi
2012. máj. 30. 09:04
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ez még sajnos negatív. Még várj 2 napot, utána tesztelj megint, még lehet belőle baba, csak túl korán teszteltél.

várj még picit és reménykedjünk!!!!!

2012. máj. 30. 09:09
 7/14 anonim ***** válasza:
A második képen mintha lenne nagyon halvány vonal... én nagyon szurkolok!!!! :))))
2012. máj. 30. 09:13
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a negatívja

2012. máj. 30. 09:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is van ott valami!

Én annak idején a 10-dik dpo-n teszteltem hasonló halvány pozitívat,most itt rágja mellettem a gumikacsát :DDDD

2012. máj. 30. 09:56
 10/14 anonim válasza:
Szerintem ez fullosan negatív.. csinálj párnap múlva mégegyet ha úgy érzed terhes vagy! De ez negatív!
2012. máj. 30. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!