Legkésőbb hány éves korig vállalnátok (első)
gyermeket? (A kérdés nőknek szól)
Figyelt kérdés
Ha úgy alakult az életetek, hogy viszonylag későn találtátok meg az igazit, melyik az az életkor, amikor még nem tartanátok későnek a gyermekvállalást? Melyek az ilyenkor figyelembe vehető indokok? Van itt valaki, aki már szembesült a "nem túl késő még?" dilemmával?
Kizarólag 30 éves koromig ,vallalnam be a másodikat..
2014. aug. 3. 19:22
12/21 anonim válasza:
elsőt 20 évesen szültem így is terveztem hogy fiatalon :D 2 max 30 de remélem mire betöltöm a 26 azért sikerül :)
2014. aug. 3. 20:40
13/21 anonim válasza:
35 éves koromig,később biztosan nem szülnék,bár ez a veszély nem áll fent mert már van egy fiam és 24 éves vagyok.
2014. aug. 3. 21:17
14/21 anonim válasza:
bocsi elküldte,szóval ha nem lenne még gyerekem max 35 éves koromig vállalnám be,a tesót max 30-32 éves koromig vállalnám be
2014. aug. 3. 21:21
15/21 anonim válasza:
35 éves koromig és utána már nem szülnék többet. Nekem sok a 40-42 év. Az elsőt 30 évesen szültem, a másodikat 31 évesen, a harmadikat 34 évesen. Nálam 35 év a határ, utána már nem szülnék és nem is terveznék babát.
2014. aug. 3. 21:24
16/21 anonim válasza:
20 évesen szültem én is az elsőt,és 30 éves koromig szülnék másikat. sokkal jobb fiatalon szülni!
2014. aug. 4. 07:52
17/21 anonim válasza:
szánalom amúgy,hogy lepontozzátok aki csak fiatalon szeretne szülni,eléggé gáz gondolkodás
2014. aug. 4. 09:56
18/21 anonim válasza:
Én 20 éves korom óta vágyom nagyon nagy babára. De nem találtam még meg a megfelelő partnert és nincs anyagi hátterem. Most 26 vagyok. Kislánykorom óta arról álmodoztam, hogy ilyen idősen már anya leszek... Sajnos nem így alakult. De nem telik el hét, hogy ne álmodnék arról, hogy várandós vagyok vagy épp arról, hogy megszülöm a kisbabámat. Lehet kezdek bekattanni, annyira szeretném már átélni.
Én max 35-ig szülnék.
2014. aug. 4. 11:16
19/21 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél mindig lepontozzak azokat akik fiatalon akarnak szülni..talan pont ezert is teszik fel ezeket a kérdéseket!
2014. aug. 4. 13:16
20/21 anonim válasza:
Valamennyire értem, vagy érteni vélem a lepontozókat, hisz a kérdés úgy szólt, ha későn találod meg az igazit, mely az az időpont, ameddig gyermeket is szülnél az igazival. ha huszonévesen szültél, feltehetően már korábban megtaláltad a társad, akivel gyermeket vállalsz.
Elméleti volt a kérdés, nem az, ki mikor szült.
Ettől függetlenül nem értem én se mire jó ez a lepontozósdi. Itt sincsenek jó, vagy rossz válaszok, csak más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!