Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy egy nő 6...

Lehetséges, hogy egy nő 6 hónapig ne tudja, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nem egy észkombájn a csajszi, akiről szó van. Viszont rendes lánynak ismertem meg.

Egy jó barátnőmnek már bőven látszik a hasa, egy hete volt orvosnál - mert a barátjának feltűnt, hogy fél éve nem jött meg a lányzónak. Azt mondta a barátnőm, hogy sokszor volt olyan, hogy 1-2 kimaradt, szóval nem gondolt ilyenre. Én azt tippelem, hogy át akarta verni a pasiját (ő még nem akart gyereket). A srác 100% bevette, hogy a lánynak is újdonság, hogy a 25. héten van kb. Édesanyám közben azt mesélte, hogy ő -bár meddőségi papírja volt - első héten megérezte. Közben viszont egyáltalán nem boldog. Pedig senki nincs ellenük. Szerintetek lehetséges tehát, hogy fél évig ne tűnjön fel egy nőnek, hogy terhes? Lehet valaki ennyire buta, figyelmetlen?

2014. júl. 31. 20:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Aki életében nem volt terhes, honnan tudhatná, hogy milyen érzés, ha a baba mozog? "

Az első gyerekemnél is világosan tudtam, hogy mikor mozog, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül...

2014. aug. 1. 14:04
 22/26 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, ezek szerint lehetséges, de nagyon struccnak kell lenni hozzá.

Az, hogy 40 körül nem veszi észre, meg hogy ha papíron meddő, nem veszi észre, azt el tudom hinni. De valahogy nekem ez nagyon furcsa. Köszi még egyszer. Egyébként fiú lesz, és Benettnek fogják hívni.

2014. aug. 1. 23:38
 23/26 anonim ***** válasza:

"Az első gyerekemnél is világosan tudtam, hogy mikor mozog, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül..."

Mert te pontosan tudtad, hogy terhes vagy.

2014. aug. 2. 16:38
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem mikor a gyerek kinyomja magát egyik oldalra és hullámzik a has, meg alapból eltorzul a formája mert úgy fekszik a gyerek. azért eléggé nem bélmozgás.

Szerintem nagyon buta az aki nem veszi észre. Egy nőnek, ha szexulális életet él és bármi változás van a menstruációjával, nem jön meg, változik a mennyiség, vagy bármi egyéb dolog van, gyanakodni kell a terhességre. Egy nőgyógyász is egyből arra gyanakszik. Amikor nekem nem jött meg sokáig, de nem szexeltem akkor, akkor is persze terhességre vizsgált, gyanakodott, pedig nem lehettem az :)

2014. aug. 2. 19:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Hu kedves Kerdezo ez a "40 korul" ez erzekenyen erintett. A 40 es a 45 kozott ebben az esetben oriasi szakadek van. 2 hete toltottem be a 40-et...almomban nem gondoltam, hogy babat kapok a szulinapomra....De azzal egyetertek, azok akiknek mar kimaradozik azok mar azt hiszik, mindent lehet....bnom sogornoje most szult, 47 evesen....mert o is azt "hitte"...
2014. aug. 3. 12:34
 26/26 A kérdező kommentje:

Utolsótól elnézést, senki lelkébe nem akartam belegázolni, egyenlőre - így a 20 környékén járva - nem sok tapasztalatom van ezekről.

A válaszokat köszönöm.

2014. aug. 3. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!