Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy egy nő 6...

Lehetséges, hogy egy nő 6 hónapig ne tudja, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nem egy észkombájn a csajszi, akiről szó van. Viszont rendes lánynak ismertem meg.

Egy jó barátnőmnek már bőven látszik a hasa, egy hete volt orvosnál - mert a barátjának feltűnt, hogy fél éve nem jött meg a lányzónak. Azt mondta a barátnőm, hogy sokszor volt olyan, hogy 1-2 kimaradt, szóval nem gondolt ilyenre. Én azt tippelem, hogy át akarta verni a pasiját (ő még nem akart gyereket). A srác 100% bevette, hogy a lánynak is újdonság, hogy a 25. héten van kb. Édesanyám közben azt mesélte, hogy ő -bár meddőségi papírja volt - első héten megérezte. Közben viszont egyáltalán nem boldog. Pedig senki nincs ellenük. Szerintetek lehetséges tehát, hogy fél évig ne tűnjön fel egy nőnek, hogy terhes? Lehet valaki ennyire buta, figyelmetlen?

2014. júl. 31. 20:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én tudtam, hogy terhes vagyok, a párom is, de rajtunk kívül senki. Nem vagyok kövér, bár csontsovány se, mégsem vette észre senki, hogy terhes vagyok. Amikor hazahoztuk, mindenki azt hitte, örökbefogadtuk.
2014. júl. 31. 22:43
 12/26 anonim ***** válasza:

Egy kolléganőm mesélt egy kolléganőjéről a régi munkahelyéről. A megállapított meddősége miatt a férje elhagyta, majd egy viszonylag friss kapcsolatban esett teherbe, már talán erősen a 40-hez közeledve.

Ő tényleg nem gondolt rá, hogy terhes. Erősebb testalkatú volt, tehát külsőleg másnak sem tűnt fel. Ő meg, mivel elég biztosan megmondták neki, hogy sosem lesz gyereke, nem gyanakodott. Valami vérzésféléje végig volt a terhesség alatt.

Kolléganőm elmondása szerint egyszer munka közben hívtak hozzá mentőt, mert hát rosszul lett. A kórházban közölték vele a liftben, hogy márpedig maga szülni fog, ez nem lehet más. :D Mikor a munkahelyen megtudták, azt hitte mindenki, hogy áprilisi tréfa.

2014. júl. 31. 23:53
 13/26 anonim ***** válasza:
En csak annyit tennek hozza, hogy Nagyanyam falujaban tortent a dolog, diplomas ovonovel aki azt hitte mar lehuzta az ovulacios rolot. 45 evesen pottyantott egy egeszeseges kisbabat a lelkem. Jart o orvoshoz, hogy mozognak a belei meg nem jol van, de senkinek sehol nem tunt fel, hogy terhes!!! Csak akkor mikor a mento vitte a korhazba, mert ugy gorcsolt. Meg is lett az eredmenye: egy egeszseges kisfiu!!! Szoval csodak marpedig vannak!!! Csakugy mint figyelmetlen nemtorodom orvosok es gyanutlan nok.
2014. aug. 1. 00:28
 14/26 anonim ***** válasza:
Hát sokszor hallani ilyet. NEkem nem nagyon voltak tüneteim amúgy, nem hánytam émelyegtem, tudod ezek a tipikus tünetek egyáltalán nem voltak terhesen. Puffadtam nagyjából ez volt, a többi hogy mellfeszülés meg amúgyis szokott lenni a ciklusban. De akkoris észrevettem volna hogy terhes vagyok, mert a hasam nőtt, de ez másabb forma mint egy hízás, a köldök alatt kezdődik a növögetés. Na meg mikor elkezdi érezni az ember a mocorgásokat. Na meg a fáradékonyság, az brutálisan volt nekem, de nagyon rövid ideig. Szeritnem nagyon nem akar tudodmást venni a dolgokról aki nem veszi észre ezeket, hogy bizony terhesség, pláne fél évig!!! Az a baba már úgy mocorog, hogy na!
2014. aug. 1. 06:42
 15/26 anonim ***** válasza:
azért az,h. valaki "erős testalkatú", még nem jelenti azt,h. nem látszik a terhesség. 98 kg-al estem teherbe a 2. babánkkal, de most így a 21. hétben totál terhes hasam van,annak ellenére is,h. hasra hízó típus vagyok. szóval sztem is elég butának kell enni ahhoz,h. valaki ne tudja,h. terhes. mert ugyan ha vérzik végig,oké. ha az első mozgásokat bélmozgásoknak véli,oké,talán még én is tudnám a mostaniakat annak gondolni. de hogy 30 hetesen, a pocakban trambulinozó, magát kifesazítő gyereket valaki bélmozgásnak gondolja... nah az nonszensz.
2014. aug. 1. 06:42
 16/26 anonim ***** válasza:
3 gyereket hordtam ki. Elképzelhetetlennek tartom,hogy valaki egy majd 30 hetes baba mozgását bélmozgásnak vélje. Az hogy nincs hasa,se tünet..az még csak csak.. talán elhiszem.De én is szoktam nézni azt a műsort,ahol nem tudták hogy terhesek,egyszer csak szültek...képtelenségnek tartom. Nem lehetnek ennyire balfékek,hogy ne vegyék észre,amikor centikre kitolja valamelyik testrészét a gyerek,meg a bordáidon zongorázik,vagy ép a hólyagodon ugrál. Na ne már! :D Titkolni akarják,vagy tényleg nem százasok! Ennyi.
2014. aug. 1. 09:22
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt tünetem, de azt, amikor a hasamnál szinte kirajzolódott a lába, na azt nem lehetett bélmozgással keverni. Ahhoz valami komoly pszichés zavar kell, hogy csak a szülés pillanatában tudatosuljon. Szerintem sok esetben csak kitalálják, hogy nem tudták.
2014. aug. 1. 09:28
 18/26 anonim ***** válasza:

"de hogy 30 hetesen, a pocakban trambulinozó, magát kifesazítő gyereket valaki bélmozgásnak gondolja... nah az nonszensz."

Aki életében nem volt terhes, honnan tudhatná, hogy milyen érzés, ha a baba mozog? Más ám az, hogy te tudod az elejétől, így automatikusan a babához társítod az ismeretlen mozgásokat odabent.

2014. aug. 1. 09:40
 19/26 anonim ***** válasza:

Valamelyik csatornàn vagy egy műsor " nem tudtam hogy terhes vagyok " azt hiszem ez a címe. Arról szól hogy csak akkor jönnek rà az anyukák hogy terhesek mikor vajúdnak és szülnek. De ezeknek a nőknek mellette van súlyos betegségük, ami miatt nincs mensi, a terhes tünetek meg megegyeznek a betegségük kel ...

De szerintem át akarta vágni a hapsi fejét... Nem tudom elképzelni hogy egy nő nem érzi hogy terhes... 9 hónapos kislàny anyukája :)

2014. aug. 1. 10:00
 20/26 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nincsenek meg a tipikus terhességi tünetek, de egy magát ismerő nőnek akkor is sejtenie kell legalább, hogy "valami más ".
2014. aug. 1. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!