Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a 10. napon volt peteérés...

Ha a 10. napon volt peteérés és a 25. -én negatívat tesztelek, akkor van még esély?

Figyelt kérdés
vasárnap kell megjönnie. tudom,van még 4 nap,de előbb volt peteérésem. ezért csináltam a tesztet!

2014. júl. 31. 10:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Sajnálom kedves Kérdező!:( A következő hónap bizti szerencsésebb lesz.:)

Szilvi

2014. aug. 1. 22:33
 22/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Az éjjel nekem is megjött - 27. nap.

Én már annak is örülök, hogy nem 23 napra jött meg, mint előző hónapban.

MaryAnn

2014. aug. 2. 09:46
 23/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok elkeseredve!!

Tegnap beszéltük férjemmel,ha valóban baba projekten leszünk,akkor elkezdem a vitamin szedését...stb.

most augusztusban még kellene használnom, vagyis most kell használnom igazán az allergiámra a szteroidos orrsprayt.

így legalább tudom fújni és nem fogok megfulladni :)

van előnye is,h megjött!!

kicsi fiamat is terveztük. nekem fontos volt,h júliusban szülessen. 1 hónappal előbb jött,de így is rák a csillagjegye :)

most szintén nyárra tervezném a szülést!! sokan mondják,nem vagyok normális, melegben nagy hassal.de 1x kibírom , ő pedig hálás lesz,amiért nyáron kint tarthatja a szülinapi buliját. tapasztalom, nagyobbik fiamnál,sokkal több fejtörést okoz a téli bulitartás.

én is júliusi vagyok, férjem januári. sokkal jobb kint ünnepelni sok emberrel,mint itt a lakásba bezsúfolódva:)

október,november a kitűzött célom! De ettől függetlenül felnézek minden nap és drukkolok NEKTEK!!!!

Írjatok, hogy vagytok!!!

2014. aug. 2. 09:55
 24/31 anonim ***** válasza:

Nálam barnázás van egy kicsit,bizti megfog jönni.:( A reggeli tesztjeim negatívak(az egyik digitális clearblue). Nem sok reményt fűzök hozzá hogy baba van odabent sajnos.:( Hát ez van egyszer csak eljön az én időm is. Nagyon szomorú vagyok.:( Ha megjön és elmúlik,akkor mindenképp irány a doki,hogy megnézze minden rendben van-e velem. Addig meg várakozás,és idegeskedés.:(Akinek még aktuális továbbra is drukkolok!:)

Szilvi

2014. aug. 2. 12:41
 25/31 A kérdező kommentje:
Szilvi, írj,h mi lett veled!
2014. aug. 2. 22:42
 26/31 anonim ***** válasza:

Még mindig nem jött meg,csak barnázgatok,akkor kezdődött amikor meg kellett volna jönnie. Tegnap egész nap és ma is elég alacsony a vérnyomásom,ami nekem mindig inkább magasabb szokott lenni. Ez mondjuk lehetne terhes tünet,de az időtől is lehet. Fájdogálnak a melleim,és a hasam is olyan tompán fájogat. Tegnap este azt gondoltam hogy ma reggel bizti megjön rendesen,de nem. Ha marad ez az állapot akkor holnap du doki.

Többiek ti hogy vagytok?Szilvi

2014. aug. 3. 11:52
 27/31 A kérdező kommentje:
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből!! Szilvi írj mindenképp!!
2014. aug. 3. 21:26
 28/31 anonim ***** válasza:
Megjött sajnos.:( Elég rosszul vagyok,de főleg lelkileg visel meg. Ha elmúlik megyek dokihoz,hogy megnézze minden rendben van-e velem. Biztosan tudom hogy jókor voltunk együtt,(csináltam ovutesztet)csak biztos nem tudott megtapadni.:( Nagyon szomorú vagyok...:( Szilvi
2014. aug. 3. 21:33
 29/31 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom :( :( :(

nekem megvolt másfél napig..... és 2 vel előbb jött... nem is értem :(

2014. aug. 4. 09:28
 30/31 anonim ***** válasza:

Köszi:) Szerintem sokszor nem lehet érteni a szervezetünket. Minden jel megvolt,szóval ezután nem hiszek a testemnek.

Majdcsak jön az a baba ha akar...

Szilvi

2014. aug. 4. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!