Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a 10. napon volt peteérés...

Ha a 10. napon volt peteérés és a 25. -én negatívat tesztelek, akkor van még esély?

Figyelt kérdés
vasárnap kell megjönnie. tudom,van még 4 nap,de előbb volt peteérésem. ezért csináltam a tesztet!

2014. júl. 31. 10:05
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Itt vagyok, sziasztok!

én sem tudom teszteljek e holnap vagy ne. van még 2 db tesztem.

nálunk nagynak számít a két gyerek közti korkülönbség. 3év 8 hónap. nem játszanak el együtt,mondjuk teljesen más az érdeklődésük is. nagyon sok a vita,verekedés.

nagy épít, kicsi rombol.stb.

úgy sem bírom ki, h holnap ne teszteljek, szóval biztos fogok.

2014. júl. 31. 13:26
 12/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok, a ma reggeli is negatív. le is mondok erről a hónapról. még van 2 napom,de ilyenkor már mindig pozi volt a tesztem!!!!
2014. aug. 1. 07:55
 13/31 anonim ***** válasza:
Csináltam egy xepil tesztet de negatív lett. Fájdogál hasam,de nem jön meg. Hétfőn megyek dokihoz ha így marad,remélem nincs bajom...:( Szilvi
2014. aug. 1. 08:26
 14/31 A kérdező kommentje:
Szilvi,neked mikor kellett volna megjönnie?
2014. aug. 1. 08:31
 15/31 anonim ***** válasza:

én még nem teszteltem, vasárnapra tervezem, ha addig nem jön meg.

Semmi tünetem nincs, ami ilyenkor már szokott lenni, illetve a hét elejei mindjárt megjön érzés is megszűnt.

M.

2014. aug. 1. 09:39
 16/31 anonim ***** válasza:

Nekem ma nem kellene,de eddig szerencsére nem is jött.:) Nincs semmi folyásom vagy ilyesmi,nagyon fura mert én mensi előtt mindig barnázok és most tegnap volt egy pici halványbarna azóta semmi.A hasam ma kevésbé érzékeny mint tegnap.Kíváncsian várom mi lesz. Ha nem jön meg hétfőig és a tesztek negatívak lesznek elmegyek dokihoz.

Szilvi

2014. aug. 1. 10:07
 17/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Remélem nem jön meg senkinek!!

nekem ma elkezdett fájni a hasam,h mindjárt megjön.... érzés.

majd kiderül. melleim fájnak,de az égő érzés elmúlt.

várom a fejleményeiteket :)

2014. aug. 1. 13:11
 18/31 anonim ***** válasza:

Nálam van kis barbázás mensi helyett. Hát lehet reggelre megjön.:( Na majd kiderül.

Szilvi

2014. aug. 1. 18:53
 19/31 A kérdező kommentje:

Drukkolok!!

Nekem folyton a mindjárt elönt a vér érzésem van. 2 nappal előtte nem szokott lenni, sőt nem is szokott ennyire fájni.

valamiért már nem reménykedem. neki is álltam füvetnyírni....

2014. aug. 1. 19:13
 20/31 A kérdező kommentje:

Nekem ma este megjött.... a nyamvadt 26.napon....

soha nem jött meg előbb... persze amikor ezer év után gyerekek nélkül vagyunk 4 napot....

2014. aug. 1. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!