Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnatok irni jo peldakat...

Tudnatok irni jo peldakat akiknek god volt elso terhessegnel, de masodikra minden sikerult?

Figyelt kérdés
Nagyon felek.Terhes vagyok,de elozo terhessegem vetelessel,mutettel vegzodott.Nagyon felek ujbol elofordul es nem igazan tudom elengedni magam emiatt
2014. júl. 28. 18:01
 1/7 A kérdező kommentje:
az elozonel nagyon hamar total bordo lett a pozitiv teszt(megse maradt meg),de most mar 4nap telt el a nemvarttol es ugyanolyan(nagyon jol lathato de nem olyan eros bordo mint a kontrollcsik) :(
2014. júl. 28. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Basszus, ezen én is parázok. Első baba ledz. Csütörtökön szép erős pozit teszteltem, vasárnap pedig diditálison od azt mutatta, 2-3 hét :) Visszont nagyon félek, hogy valami baj lesz. :( Neked mi történt?
2014. júl. 28. 18:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem elment a baba a 7.honapban!Nem tudjak miert,semmi szervi ok nem volt(mondjuk h a ferjem megcsalt es valunk nem segitett)Muteni kellett,pedig akkor nagyon gyorsan emelkedett a hcg,mert naprol napra erosebb lett a csik...most meg ott van jol lathato,nem kell nezegetni de rozsaszin es nem bordo!Felek nagyon h megismetlodik!
2014. júl. 28. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne légy feszült mert az csak árt. Legyél boldog, hogy neked sikerült. A párom is azt mondja, hogy ha.strresszelek rosszabb.
2014. júl. 28. 19:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom,csak bennem van a mutet miatti rossz erzes.Nehogy eloforduljon,de probalok nyugodt maradni
2014. júl. 28. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

7 hónapban???? Mondd, hogy elírtad.

Én februárban vetéltem el, 8. hét vérömleny.

Most jövök a dokitól, dobogó szívecske vérömleny. :( A szívecskére gondoljak, igaz?

2014. júl. 28. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaj bocsanat a 7.heten!Ne haragudj az elirasert!Sajnos semmit nem jelent a dobogo szivecske.Sokaknak nem okozott viszont tragediat.Ha a bebi kisebb es a veromleny no nem szivodik kimossa!Remelem nalad nem ez lesz a helyzet.Pihenj,ne emelj,szexet se nagyon mondanam!
2014. júl. 30. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!