Előfordulhat a havi utáni 3. héten már a hányinger többedik terhességnél?
Figyelt kérdés
Az esély megvan, hogy babát várok, de még csak 3 hete volt meg a havim és ma nagyon rosszul voltam, tipikus terhességi hányingerem volt. Járt már így valaki?2014. jún. 28. 12:52
1/4 anonim válasza:
Szia.ezt nem értem bocsi:-)megjött a mensid 3hete,de terhesnek érzed magad?:-)mondjuk ha rendes a mensid 28napos azóta lehetet pete érésed,de akkor is korai lenne még terhességi tüneteket érezni:-)
2/4 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem ez volt a kérdés. Mivel írtam, hogy többedik terhesség, ezért van némi fogalmam ezektől, nem kell kioktatni. Azt kérdeztem, hogy járt e már így valaki?
2014. jún. 29. 15:20
3/4 anonim válasza:
Attól,h voltàl terhes mèg gondolhatsz valamit rosszul szerintem nem oktatott ki a vàlaszoló csupàn nem èrti ilyen koràn mit lehetne èrezni?amugy gondolom tudod,h kb a ciklus kozepen van peteères az kb akkor egy hete volt 7-10 nap a beàgyazódàs tehàt beàgyazódàsi tüneteid lennenek?vagy ugy gondolod terhes tüneteid vannak?
4/4 anonim válasza:
Bocs nem ki oktattalak roszul értelmezted.semmi rosz indulat nem volt bennem,de ha ilyen szépen valaszolgatsz minek kérdezel akkor.mindegy én nem úgy irtam,ahogy te azt le vetted.tovabbi sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!