Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozi teszt mikor lesz? Nézzéte...

Pozi teszt mikor lesz? Nézzétek meg légyszives!

Figyelt kérdés
junius 23.án jött meg a menzim utóljára.a ciklusaim általában nem egyformák de a 30. 31. 32. napra mindig megjött eddig.Ma még semmi!tegnap 25 ös x epil tesztel délutáni pisiből negativ tesz!Ma nem csináltam reggel mert sokat jártam ki éjjel!
2014. júl. 26. 12:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Mikor volt a termékeny napom körülbelül?Nagyon ugy érzem hogy terhes vagyok de nem merek belegondolni hogy igaz lenne ,főleg igy hogy tegnap negativat teszteltem.Kérlek írjatok valami biztatot!Össze vagyok nagyon zavarodva!Az első babánk lenne!Üdv nektek : Marcsi
2014. júl. 26. 12:52
 2/8 A kérdező kommentje:
semmi menzi tünetem nincsen.A melleim szoktak fájni elötte meg a derekam kicsit de most semmi.A cicim nagyon nagyon kicsit érzékeny ha erősebben megnyomom.
2014. júl. 26. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Hát ,a 34.napon vagy!?és a délutàni teszt nega,2nappal a leghosszabb ciklusod után!nem bizti,h pozi lesz!
2014. júl. 26. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha sokat jártál ki pisilni éjjel, az jó jel! Első babámnál én is csodálkoztam, de már az elejétől 6x-8x kellett mennem éjszaka. A mellfeszülés szintén egyik jele lehet. Délutáni vizeletből viszont nem a legszerencsésebb csinálni, mindenképp a reggeliből tesztelj! Nekem sem volt aoha pontos a menstruàcióm, első babánál több, mint 1 héttel a kimaradt menszesz után mutatta ki. Most szinté elég későn. Létezik olyan, hogy késői peteérés. Ilyenkor a teszt is később mutatja ki! Drukkolok
2014. júl. 26. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Megint én.Júli 9,10,11 szerintem a termékeny napod!
2014. júl. 26. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. 35-42napos ciklusaim voltak és a 42naphoz, 1hètre mutatta ki!!!!! A nődokim mondta, hogy most is el kell tolnia terminust másfél héttel, mert később fogant! Nekem mindkét esetben így volt. Nem

Lehetetlen, hogy majd pozitív lesz!

2014. júl. 26. 13:09
 7/8 A kérdező kommentje:
nem tudom már mi tévő legyek :(
2014. júl. 26. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Mikor kellett volna megjönni? Kimaradt mensi után 5-6 nappal már megbízható a teszt.
2014. júl. 26. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!