Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb augusztus végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit márciusi kezdeményezésének folytatása...

Remélem hamarosan visszatérsz közénk!

Itt mindent megoszthatunk egymással, tapasztalatokat és egyebeket.

Kérés, mindenki írja oda a hozzászólása végén a nevét (lehet kitalált is), hogy tudjuk kiről van szó!

Előző csoportok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Sikeres hónapot kívánok Mindenkinek! De nem csak pozitív tesztet, hanem egészséges terhességet és egészséges gyönyörű kis babát Mindannyiunknak!

Én a kezdetektől itt vagyok, szóval "régi motorosnak" számítok! :)

Anna

2014. júl. 25. 08:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/270 anonim ***** válasza:

Léna!

Mi összevissza voltunk együtt. Van,hogy naponta 2szer,de volt,hogy csak 3 nap után. Ha minden igaz ovukor,meg az utána napon pont volt akció, de előtte 2 napig nem :(Most megint 2 napja nem,és valahogy nagyon nem is kivánom,pedig máskor menne éjjelnappal :))

Ez mitől lehet?

Dius

2014. júl. 25. 16:25
 22/270 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen a férjem eredménye, mivel januárban próbálkoztunk először, és akkor sikerült is, nem volt szükség a vizsgálatokra. Azóta meg ugye nálam volt gond, az előző volt az egyetlen ciklus, ami normálisan zajlott, úgyhogy lényegében egyetlen normálisnak mondható próbálkozáson vagyunk most túl a vetélés óta.

Anna, neked hormonsort még nem néztek? Lehet, hogy valami egészen egyszerű oka van annak, hogy nem tud soha megtapadni a baba, mondjuk progeszteronhiány, vékony nyálkahártya stb., ezek könnyen megoldhatók.

Léna

2014. júl. 25. 16:30
 23/270 anonim ***** válasza:

Dius, nem tudom, lehet fáradtabb vagy, megvisel a meleg, akármi. Nem vagyunk gépek, hogy mindig ugyanannyira kívánjuk a szexet :)

Nekem az emeli a libidómat, hogy elvileg kétnaponta kellene, de én úgy működök, hogy mindig azt akarom, amit nem lehet, úgyhogy ha meg van mondva, hogy kétnaponta kéne szexelni, én tuti, hogy naponta akarok és a falat kaparom :D Máskor simán eltelik 3-4 nap is akár két együttlét között és semmi bajom, most, hogy kéne, természetesen azt az egy napot se bírom ki :D Dehát akkor csak nem ártunk a dolognak azzal, ha nem tartjuk be, a termékeny napok előtt majd böjtölünk valahogy 3-4 napot :)

Léna

2014. júl. 25. 16:34
 24/270 anonim ***** válasza:

Léna!

Mi sem tartjuk a 2 naponta együttlétet. Úgy elmenne az ember kedve a szextől, ha kötelező lenne. Mindenesetre a peteérés körül én rendszeresen elkapom a páromat:-)

2014. júl. 25. 16:44
 25/270 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy a 2 nap csak akkor"kötelező" ha kevés kiskatona van. Mert ha minden rendben apucival,akkor nagy baj nem lesz,ha nem 600millió,csak 400millió van:D

Pont a napokban olvastam,hogy eddig a csúcs: 8 nap után találtak élő spermát a méhben. Szóval lehet,hogy pont egy lesben álló tartalék katona lesz a szerencsés :)

Dius

2014. júl. 25. 16:49
 26/270 anonim ***** válasza:

8 nap??? Azta, abból aztán stramm kiskölök lehetett volna :D Jólvan, akkor megerősítettetek, nem foglalkozom annyira a kétnaponta dologgal, múlt hónapban úgyis betartottuk és nem jött össze, úgyhogy semmivel se lehet kevesebb az esély, ha másképp csináljuk :)

Léna

2014. júl. 25. 17:04
 27/270 anonim ***** válasza:

Érdekes, de most valahogy jól vagyok. Eddig minden hónapban belehaltam a napokba, minden perc egy órának tűnt, csak a baba járt az agyamba. Most tudom,mikor volt ovum, megfogadtam,hogy a 10 dpon tesztelek. És most olyan nyugodt vagyok. Persze,sokat gondolok a mágikus 10.re,de telnek a napok,stb.

Csak szexelni kéne már, ha menne :D

2014. júl. 25. 17:08
 28/270 anonim ***** válasza:
Nálunk ma este lesz a " nagy lehetőség":-) Ma vagyok a 23. napon és még csak ma érzem, hogy p.é.m van.
2014. júl. 25. 19:46
 29/270 anonim ***** válasza:

Én csak bejelentkezem, még a partvonalról figyellek benneteket.

L., neked a műtét után meddig tartott a vérzés?

Mes

2014. júl. 25. 19:52
 30/270 Estrella84 ***** válasza:
Mindenkinek megy a drukk ezerrel! Kérdező, igen hozzászóltam a tesztjeidhez és valóban pozinak vélem. Mennyire vérzel? Háát ma nekem is vmi rózsaszines-barnás folyás jelentkezett, úgyhogy nem tudom mi lesz :(
2014. júl. 25. 20:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!