Ezek az uh-s. Eredmények azt jelentik h nincs peteérésem?
Vezetsz hőgörbét vagy csinálsz ovu tesztet? Abból sok minden kiderülne.
Amúgy szerintem mensi előtt két nappal és 9 napos késésnél egyértelmű, hogy nincs tüsző, az az első 14-20 napig, vagyis ovulációig látható.
Az elsőnek igaza van.Ciklus kőzepén kell lennie tüszőnek,az normàlis hogy ciklus végén nincs.
Amikor az én peteérésemet követtük uh-val akkor a ciklus 10. napjától kellett mennem és 2 naponta néztük.
Ha 3 éve nem esel teherbe nem ártana egy alapos kivizsgálás.
Ha mérnéd a hődet megtudnád van e peteérésed.
Harcolj ki egy vérvételt, abból kiderül, hogy terhes vagy-e, bár a negatív tesztek után én nem hiszem, de nem lehetetlen. Esetleg egy cikluskövetést kéne UH-val csinálni, abból kiderülne, hogy van-e peteérésed, vagy önszorgalomból hőmérőzhetsz, azon látszik. Nekem a májusi mensim nem jött meg, volt ugyan peteérésem, de nem repedt meg, ezért maradt ki. Mikor meghoztuk a mensit júniusban gyógyszerrel, elkezdtem hőmérőzni, a hőgörbén szépen látszott, hogy volt tüszőrepedés, neked is érdemes lenne megpróbálni.
És egyetértek az előttem szólókkal, a mensi körül nem is kéne domináns tüszőt látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!