Nincs peteérésem?
Van már egy fiam, volt egy vetélésem eddig mindig volt peteérésem, sőt az eddigi összes hónapban voltak is "tüneteim", hogy na ma van peteérésem(első próbálkozós hónap a decemberi vetélés óta). Most viszont hőgörbézek (volt néhány nap amikor egyéb okok miatt nem tudtam mérni) 14-én kellene peteérésnek lennie, szabályos 28 napos, mindig pontos ciklusaim vannak, de 14-én ugyanolyan a hőm, mint eddig, semmi változás.
Lehetséges, hogy 10-én csütörtökön volt peteérésem? Semmi tünetem nem volt, nem értem.
Segítenétek?
Itt a görbe folytatása.
Arra gondolok, most már egyre jobban, hogy hiába "nem esett le" annyira a hőm, mint kéne, mégis csak akkor volt peteérésem.
Mondjuk annyira nem értek hozzá, de inkább elterelem a gondolataim, majd ciklus végén kiderül, hogy megjön vagy nem jön meg :)
Igen szájban mérem. Hát majd kiderül a ciklus végén, hogy mi a helyzet. :)
Mindig szabályos a ciklusom, csak furcsállom ezt az "eltolódást", mármint, hogy 14-e helyett, 10én volt pé-m. :)
Köszönöm a válaszod!
Köszönöm a válaszodat! :)
Hát megmondom őszintén nem akarok semmit "bebeszélni", de a párom tegnap este fürdésnél észrevette(már van egy 2,5 éves fiam és decemberben volt egy vetélésem ő figyelte a legjobban az "elváltozásokat" rajtam akkor is(rossz kismama lenne :D ), hogy sötétebb a mellbimbóm, mint szokott(mindkét terhességnél innen sejtettük, hogy bizony baba van, mert ez elég korán jelentkezett, aztán a mellfájdalom) és érzékenyek a melleim, de még nem úgy, mint a másik két babánál, mondjuk az mindkét terhességnél a teszt után néhány héttel kezdett igazán feszülni, fájni.:)
Hű, hát akkor ez valóban egy izgalmas ciklus. Ha az ember elég jól ismeri a testét, akkor azért nehéz bemagyarázni. Azt hiszem pont december környékén volt itt egy fórumozó, aki ilyen sötétedésről számolt be. Nekem ez a tünet jóval később jelentkezett, viszont a mellem meg a peteéréstől fokozatosan egyre jobban és jobban fájt, feszült. Számomra ez volt a jel.
Drukkolok nagyon, hogy kisbaba legyen és minden szuperül alakuljon vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!