Nincs peteérésem mégis menstruálok rendesen, ez hogy lehet?
Nekem is ez volt, kivizsgálás után kaptam rá nődokitól gyógyszert, 6 hónap alatt eredményt hozott. :)
31 hkm
A doki mondta. Most majd vérvételre kell mennem amikor megjön, aztán petevezeték átjárhatóság, páromnak spermavizsgálat.
Gratulálok kedves első válaszoló! :) remélem nekünk is hamarosan összejön!
Nekem azt mondták, ez funkcionális vérzés. Kb olyan, mintha tablettát szednél. Nőgyógyász, endokrinológus fog tudni segíteni. Figyelj rá oda, mert a 26-34 nap éppen hogy nem pontos, ez túl nagy ingadozás.
Sok minden okozhatja: lehet inzulin-rezisztencia, PCOS, pajzsmirigy probléma, de mindenre van megoldás.
Nem túl nagy ingadozás.. Inkább az a gond, hogy nincs peteérés. Nekem szokott lenni és 27-40 nap között ingadozott mindig a menstruációm, olyan még sose volt, hogy rendszeres lett volna. 26 vagyok és szültem már egy gyereket is, aki teljesen természetesen fogant meg 3,5 hónap alatt. Szóval nem az ingadozás a gond, hanem a peteérés hiánya. Anovulációs ciklusnak nevezik ezt.
Ha a doki megmondta, hogy neked nincs, nem értem, mért nem mondta, hogy mik a lehetséges kezelések rá? Vagy, hogy mért nem küldött további kivizsgálásokra, hogy megtaláljátok a probléma valódi okát?
Ehh látom mostmár, bocsi, lehet nem olvastam el rendesen, hogy küldött vizsgálatokra.
Ez esetben remélem kiderül, mi a gond és szurkolok a babóhoz!:)
Köszönöm a válaszokat!
"Megjönnek a vizsgálatok eredményei és utána meglátjuk mit tehetünk." Ezt mondta a dokim. Már alig várom azokat az eredményeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!