Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen a beagyazodasos verzes?

Milyen a beagyazodasos verzes?

Figyelt kérdés

2014. júl. 23. 12:57
1 2
 11/16 Pöttömöcske ***** válasza:
Lehet, hogy a kérdező nyaralni vagy üzleti úton van!? Pl Egyiptomba vannak olyan helyek, hogy csak a szálloda van és a tenger, a környéken meg csak a sivatag! De ha elutaznék pl Norvégiába egy kisvárosba, nem biztos, hogy meg tudnám magam értetni, hogy teszt kell... Egyébként megy a drukk, hogy babó legyen! :)
2014. júl. 23. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Én megtudnám, ha addig élnék is. :D
2014. júl. 23. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, de erről a Bridget Jones jutott eszembe, azt hiszem a második filmben síelnek és elmegy tesztet venni :DDDD

Kérdező! írd majd meg, mi lett veled :) Drukkolok! :)

2014. júl. 23. 18:55
 14/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Nagyon koszonom h. drukkoltok nekem, es tobben javasoljatok h. teszteljek. Hogy meg most sincs menstruacio, igen itt lenne a teszteles ideje, de megirom miert nem tudok venni. (Ha otthon lennek mar kedd reggel csinaltam volna egy tesztet, mert persze h. en is nagyon kivancsi vagyok.) Itt ahol vagyunk, igen itt is van gyogyszertar, de elegge messze van, csak autoval tudnank elmenni oda. De mivel meg nem vagyok 100% biztos a dologban h. a mostani verzesem elmaradt es vegre sikerult h. most terhes maradtam, addig paromnak nem akarok szolni errol. Nekem mar vannak gyermekeim az elso hazassagombol, de a paromnak akivel 2 eve h. egyutt vagyunk, neki meg nincs gyermeke. Ezert is akarok egeszen biztos lenni benne, mielott szolnek neki h. baba lesz. Tudom nagyon boldog lesz ha tenyleg most osszejott volna, s lesz kozos babank.

Amugy nincs valtozas, semmim nem faj es semmi derekfajas ami jelezne a mensit, de a faradekonysag ami tegnap delutan is volt, es mar lassan egy hete tart, ezen mar en is nagyon csodalkozom. Most azon gondolkozom, mikor szoljak a paromnak is mar.

2014. júl. 24. 11:51
 15/16 anonim válasza:
Drukkolok!
2014. aug. 23. 19:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény?
2014. szept. 1. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!