Beágyazódásos vérzés, vagy mi lehetett?
Figyelt kérdés
Peteérés után 4-5 nappal reggel elkezdtem vérezni.
Azt hittem megjött. Betettem egy tampont, amit kora délután megnéztem, és teli volt, de utána a wc papíron nem volt egy csepp vér sem, azaz már egy ideje nem vérezhettem.
Nem néztem meg a tampont, hogy milyen színe volt, mert nem is gondoltam arra hogy ez nem menstruáció volt.
Ez lehet beágyazódásos vérzés, vagy ahhoz túl sok? Mert itt mindenkinél azt olvastam, hogy pár csepp volt neki.
PCOS-es vagyok, szedek gyógyszert 3 hónapja, a menstruációm 95, 54 naposak voltak eddig, most a 37. napon tartok.
2014. márc. 22. 21:05
1/3 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy jobb oldalt elől és hátul is apró szurkálásokat érzek folyamatosan.
Nekem sose szokott görcsölni ha megjön. Nem is érzek olyankor semmit.
2014. márc. 22. 21:09
2/3 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz.A beágyazódás nem biztos,hogy ilyen.Nehogy egy méhenkívülid legyen vagy ilyesmi.
3/3 anonim válasza:
A beágyazódás ilyen korán nincs, és az max 1 csepp vér, vagy barna folyás. Inkább hormonzavar a Pco miatt, nekem is így volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!