Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez vajon beágyazódásos vérzés...

Ez vajon beágyazódásos vérzés vagy hormonzavar?

Figyelt kérdés

Augusztus 6-án védekezés nélkül voltunk együtt a párommal.9 nap múlva,azaz tegnap óta élénkpiros-barnás pecsételés van,de csak kevés.1 napja tart.A menstruációm nem szabályos.Elvileg még sok napom van a "rendes" menstruációig.Napok óta szédülök,ma éjjel égett a gyomrom.Melleim nem fájnak,más bajom nincs.

Néhány napja vírusfertőzésen estem át,fájt a gyomrom,bevettem rá egy görcsoldót..Ez is elindíthatta a soron kívüli méhvérzést?Pl.azért mert ellazította a méh izmait?

Hozzá kell tennem hogy közti vérzésem 4-5 éve nem volt.

2013. aug. 16. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:
biztosat senki nem tud mondani mindkettő lehet. hamarosan kiderül baba okozza-e.
2013. aug. 16. 11:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Tesztet még nem mertem csinálni,lehet hogy korai lenne.Majd néhány nap múlva szeretném.
2013. aug. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!