Ugye ez nem lehet beágyazódásos vérzés?
Légyszíves ne hülyézzetek le rögtön, soha nem lettem felvilágosítva, anyukám pedig lemondott rólam kis koromban így nem tudom őt kérdezni!
2 napja lett vége a menstruációmnak és azóta barnás vérzésem van, olvastam, hogy ez általában beágyazódásra utal. De szedem rendesen a gyógyszert, mindig ugyan abban abban az időben és soha sem felejtem el! Ugye nem lehetek terhes, lehet ez valami betegség jele is? Természetesen holnap kérek időpontot a dokimhoz, de nagyon ideges vagyok!
18/l
NINCS menstruációd! Tabletta mellett MEGVONÁSOS vérzés van csak.
Ha nem hagytál ki tablettát; nem ment a hasad vagy nem hánytál felszívódási időn belül (3-4 óra); nem szedtél olyan gyógyszert, ami csökkenti a fogamzásgátló hatását,
akkor MINIMÁLIS az esély a terhességre.
Miért pont arra gondolsz?
A tabletta tájékoztatóját elolvastad? Említik, hogy pecsételő vérzés előfordulhat mellékhatásként.
Egyébként a mai korban, amikor az információ korlátlanul a rendelkezésedre áll, bár nagyon szomorú, hogy nincs anyukád, DE ez nem kifogás arra, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal!
Hogy mersz egyáltalán így gyógyszert szedni, hogy fogalmad sincs a testedről?
Jaj istenem Első... mindenre válaszoltál, csak a kérdésre nem. Mit kéne ismernie a testén, ahhoz, hogy gyógyszert szedjen valaki?
Aki nem szed, azzal az a baj, aki szed azzal meg az??
Annyira tudják itt oktatni a népet...
Kedves Kérdező!
Nyugodj meg, nem beágyazódásos vérzésed van. A barnázás lehet ártalmatlan dolog, de utalhat hormonproblémára is. Én annak idején egész hónapban barnáztam a vérzésem után. A dokim másik fogamzásátlót írt fel, azt mondta azért kell, mert valószínűleg a réginek nem volt elég a hormontartalma.
Szóval, ha több napig is elhúzódik, menj el a nőgyógyászodhoz és beszéld meg vele, hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!