Lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez az első próbálkozós hónapunk a párommal, voltam vizsgálatokon előtte, mindent rendben találtak és állította a doktornő, hogy azonnal teherbe fogok esni! Próbáltuk besaccolni a PÉ-m napját, de mivel nem mindig 28napra jön meg, ezért nem tudom, hogy mikor volt! 2-3naponba éltünk nemi életet, és kb. 1hete dél körül hányingerem van, nagyon feszül a hasam, inkább feszül, mint szurkál. Ha a 28 napos ciklust nézem, akkor 30-án kellene megjönnie, de én ma csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Tudom, hogy lehet, hogy korai volt, mert 12-14nap kell a beágyazódáshoz és még egyik PÉ körüli aktus óta sem telt el (6-án, 9-én, 12-én, 13-án, 15-én, 19-én voltunk együtt) annyi idő, de kicsit elkeseredtem! Szerintetek lehetek terhes? Mi lehet ez a hasfeszülés? Elég kellemetlen a fájdalom! Mikor teszteljek legközelebb? Annyira szeretnénk kisbabát! Köszönöm a válaszokat!2014. júl. 23. 09:57
11/12 anonim válasza:
Az hogy fiatal vagy és egészséges nem azt jelenti,hogy egyből teherbe esel!!ne izgulj menni fog az..ha nem ebbe a hónapban akkor majd legközelebb vagy azután..de egy év az àtlag amíg két egészséges embernek összejön..ja és ne tesztelj ilyen hamar mert csak idegesíted magad..:))
12/12 A kérdező kommentje:
Halvány második rózsaszín csík is látszódott a tegnapi teszten mikor ismét megnéztem! :) Holnap ismétlek!
2014. júl. 24. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!