Lehetek még terhes?
Nagyon - nagyon korán teszteltél! Legtöbben még a nemvárt napján is csak halvány csíkocskát kapnak eredményül, vagy annyit sem. Tapasztalatból írom, hogy ezeket a nagyon korai tüneteket az okozza, hogy babát terveztek, és nagyon - nagyon figyeled a szervezeted minden rezdülését, és olyan dolgok is tudatosulnak benned, amiket ezelőtt észre sem vettél. (Nekem is volt a próbálkozós időszakban minden hónapban mindenféle tünetem, aztán mikor sikerült, rájöttem, hogy az igazi terhestünetek az 5. héten kezdődnek...)
Szóval persze, lehet még sikeres ez a ciklus, a tüneteid valószínűleg nem bírnak túlzott jelentőséggel, és drukkolok nagyon!
Ha 30-n kell megjöjjön (ami még egy hét!), akkor tök normális, hogy negatív lett, függetlenül attól, hogy lesz-e baba vagy sem.
Én biztosan 31-én tesztelnék, akkor már nagy valószínűséggel valós eredményt kapsz.
Majd ha nem jön meg a menstruációd akkor tesztelj. Hidd el más is vágyik kisbabár, de ahogyan olvasom neked már sikerült az első próbálkozós hónapban rástresszelned a dologra, ami nagyon nem jó.
Az orvosod meg nem tudom honnan a csudából vette hogy azonnal teherbefogsz esni???
Egy normális egészséges párnál ahol minden rendben van és pont jó időben vannak együtt pé-kor csupán 20% az esélye a sikeres megtermékenyítésre.
Javaslom hogy kevesebbet stresszelj, ne számolgasd a pé-det, ne gyerekgyártás céljából legyetek együtt hanem élvezetből, napközben is kösd le a figyelmed, hogy ne csak egyfolytában azon kattogj hogy mikor leszel már terhes és így jönni fog a baba.
Az utolsónak teljesen igaza van!
Ha valaki egészséges is, akkor is csak 20 százalék esély van arra, hogy elsőre összejön a baba. Tudom, hogy izgulsz, biztos már nagyon várod, de hidd el, én is makkegészséges vagyok, és 4 hónap után sikerült a bébi. Egyáltalán nem akartuk siettetni, együtt voltunk elég gyakran, de nem a baba miatt. Úgy voltunk vele, jön, ha jönnie kell. És jött.:)
Hidd el, elég ritka az (persze előfordul), ha valaki elsőre teherbe esik. Legyetek türelmesek.:)
Igazuk van az előttem szólóknak, korai volt.
Mi egyetlen egyszer nem védekeztünk és azonnal baba lett. De ahogy hallottam ez ritkábbik eset.
Kitartást!!! :)
Nem vagyunk ráfeszülve! Élvezzük az együttléteket, nem "babagyártás" a célunk vele, de bevallom eljátszottam a gondolattal, főleg azok után, hogy fájdogál a hasam, szédülök, émelygek, ami ezelőtt nem volt. A mai tesztelés pedig arra volt jó, hogy holnap ne akarjam megismételni. Teljesen úgy vagyunk vele, hogyha akar úgyis jön! De mivel nő vagyok, figyelem a testem, főleg azok után, hogy védekezés nélkül vagyunk együtt!
Nem tudom miért mondta a nőgyógyászom, hogy azonnal teherbe fogok esni, lehet amiatt, hogy 23 éves vagyok és egészséges...fogalmam sincs, én is meglepődtem, hogy egy UH és egy vizsgálat után ő ezt kijelenti.
Köszönöm a válaszaitokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!