Lehetek még terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez az első próbálkozós hónapunk a párommal, voltam vizsgálatokon előtte, mindent rendben találtak és állította a doktornő, hogy azonnal teherbe fogok esni! Próbáltuk besaccolni a PÉ-m napját, de mivel nem mindig 28napra jön meg, ezért nem tudom, hogy mikor volt! 2-3naponba éltünk nemi életet, és kb. 1hete dél körül hányingerem van, nagyon feszül a hasam, inkább feszül, mint szurkál. Ha a 28 napos ciklust nézem, akkor 30-án kellene megjönnie, de én ma csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Tudom, hogy lehet, hogy korai volt, mert 12-14nap kell a beágyazódáshoz és még egyik PÉ körüli aktus óta sem telt el (6-án, 9-én, 12-én, 13-án, 15-én, 19-én voltunk együtt) annyi idő, de kicsit elkeseredtem! Szerintetek lehetek terhes? Mi lehet ez a hasfeszülés? Elég kellemetlen a fájdalom! Mikor teszteljek legközelebb? Annyira szeretnénk kisbabát! Köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 23. 09:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nagyon - nagyon korán teszteltél! Legtöbben még a nemvárt napján is csak halvány csíkocskát kapnak eredményül, vagy annyit sem. Tapasztalatból írom, hogy ezeket a nagyon korai tüneteket az okozza, hogy babát terveztek, és nagyon - nagyon figyeled a szervezeted minden rezdülését, és olyan dolgok is tudatosulnak benned, amiket ezelőtt észre sem vettél. (Nekem is volt a próbálkozós időszakban minden hónapban mindenféle tünetem, aztán mikor sikerült, rájöttem, hogy az igazi terhestünetek az 5. héten kezdődnek...)

Szóval persze, lehet még sikeres ez a ciklus, a tüneteid valószínűleg nem bírnak túlzott jelentőséggel, és drukkolok nagyon!

2014. júl. 23. 10:05
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha 30-n kell megjöjjön (ami még egy hét!), akkor tök normális, hogy negatív lett, függetlenül attól, hogy lesz-e baba vagy sem.

Én biztosan 31-én tesztelnék, akkor már nagy valószínűséggel valós eredményt kapsz.

2014. júl. 23. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Majd ha nem jön meg a menstruációd akkor tesztelj. Hidd el más is vágyik kisbabár, de ahogyan olvasom neked már sikerült az első próbálkozós hónapban rástresszelned a dologra, ami nagyon nem jó.

Az orvosod meg nem tudom honnan a csudából vette hogy azonnal teherbefogsz esni???

Egy normális egészséges párnál ahol minden rendben van és pont jó időben vannak együtt pé-kor csupán 20% az esélye a sikeres megtermékenyítésre.

Javaslom hogy kevesebbet stresszelj, ne számolgasd a pé-det, ne gyerekgyártás céljából legyetek együtt hanem élvezetből, napközben is kösd le a figyelmed, hogy ne csak egyfolytában azon kattogj hogy mikor leszel már terhes és így jönni fog a baba.

2014. júl. 23. 10:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon korán teszteltem, de már nagyon várom, a 2csíkot! :) A hasam viszont folyamatosan feszül...felfázva nem vagyok, ezért nem tudom mi ez a kellemetlen fájdalom!:(
2014. júl. 23. 10:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 31-én tesztelek!
2014. júl. 23. 10:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A doktornőd nagyon nagy butaságot mondott. Az, hogy rendben van minden, nem jelenti azt, hogy rögtön teherbe esel. Ez nagyon sok tényező függvénye. Persze szorítok, hogy így legyen, de ne feszülj rá ennyire a dologra, mert akkor két hónap sikertelenség után befordulsz.
2014. júl. 23. 10:46
 7/12 +bloodred+ ***** válasza:
100%

Az utolsónak teljesen igaza van!

Ha valaki egészséges is, akkor is csak 20 százalék esély van arra, hogy elsőre összejön a baba. Tudom, hogy izgulsz, biztos már nagyon várod, de hidd el, én is makkegészséges vagyok, és 4 hónap után sikerült a bébi. Egyáltalán nem akartuk siettetni, együtt voltunk elég gyakran, de nem a baba miatt. Úgy voltunk vele, jön, ha jönnie kell. És jött.:)

Hidd el, elég ritka az (persze előfordul), ha valaki elsőre teherbe esik. Legyetek türelmesek.:)

2014. júl. 23. 10:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Igazuk van az előttem szólóknak, korai volt.

Mi egyetlen egyszer nem védekeztünk és azonnal baba lett. De ahogy hallottam ez ritkábbik eset.

Kitartást!!! :)

2014. júl. 23. 11:07
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk ráfeszülve! Élvezzük az együttléteket, nem "babagyártás" a célunk vele, de bevallom eljátszottam a gondolattal, főleg azok után, hogy fájdogál a hasam, szédülök, émelygek, ami ezelőtt nem volt. A mai tesztelés pedig arra volt jó, hogy holnap ne akarjam megismételni. Teljesen úgy vagyunk vele, hogyha akar úgyis jön! De mivel nő vagyok, figyelem a testem, főleg azok után, hogy védekezés nélkül vagyunk együtt!

Nem tudom miért mondta a nőgyógyászom, hogy azonnal teherbe fogok esni, lehet amiatt, hogy 23 éves vagyok és egészséges...fogalmam sincs, én is meglepődtem, hogy egy UH és egy vizsgálat után ő ezt kijelenti.

Köszönöm a válaszaitokat!:)

2014. júl. 23. 11:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak uh és rutin nőgyógyászati vizsgálat volt?
2014. júl. 23. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!