Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
olyan kérdésem van, hogy ezen a héten szerdán voltam a nődokimnál, mert 3 hete késet :) és ő azt mondta, hogy közepesen meg van vastagodva a méhnyálkahártyám és adott egy gyógyszert ami nem hormontartalmú.De el sem kezdtem szedni a gyógyszert mert másnap hajnalba meg is jött a nem vártam aznap rendesen volt minden de másnapra csak pecsételő volt :) Lehetek szerintetek terhes. Jövő héten megyek vissza a dokihoz de hátha tud valaki nekem addig is valami jó hírt mondani ezzel kapcsolatban :)Előre is köszönöm:)

2014. júl. 19. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha 3 hét késésnél a doki semmit nem látott, akkor nem.

Kíváncsi lennék, milyen gyógyszert kaptál, ha nem hormontartalmút...?

Ennyi késésnél azért egy labort szoktak kérni...!

2014. júl. 19. 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Utrogestan 100 mg -ot kaptam. Nekem sajna mindig késik 1-2 hetet. Járok meddőségibe és endora is és most javulok pajzsmirigy túltengésem van, volt és már egy kicsit próbálom magam bele élni, hogy nagyobb esélyem van a picire :D
2014. júl. 19. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Az utrogestan az sárgatest hormont tartalmaz!!!Tehát az hormongyógyszer!

Valószínű nem vagy terhes :( Tesztet csináltál???

2014. júl. 19. 15:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen csináltam. Azt kb 2 hete. De most úgy jött meg, hogy csütörtökön teljesen. Másnapra meg szinte el is múlt csak pöttyöztem :)
2014. júl. 21. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!