Ki nem várja Agusztus 2? :D
Figyelt kérdés
Nekem most 19 jelezte az Ovuláció hogy peteérés van :) Sajnos keveset tudunk találkozni párommal de remélem összejött ? Szerintetek van esély rá ? ::)2014. júl. 22. 13:14
51/57 A kérdező kommentje:
Gratulálok Dius ;) Sajnos nekem megint nem sikerült :( :(
2014. júl. 30. 08:09
53/57 anonim válasza:
Kedves kèrdező! Nagyon sajnálom! :(
Dius neked gratulálok! Èn vagyok aki kèpet tettem fel a tesztemről. Tegnap kellett volna megjönnie, de szerencsère nem jött. Ma reggeli tesztem már egyèrtelmű + erősebb mint az előző. Zsu vagyok.
54/57 anonim válasza:
Kedves kérdező én is nagyon sajnálom!!Ne csüggedj,jön a kövi hónap!!!Nekem még van egy napom nemvártig. WÉ.
55/57 A kérdező kommentje:
jövő hónapban megirom nektek ha érdekel titeket ;) Az internet szerint mivel ma jött meg jöv hét Vasárnap körül lesz Ovuláciom ;) Szurkoljatok nekem ;) Szedem a Gravidát közbe ;) Zsanett ;)
2014. júl. 30. 18:52
56/57 A kérdező kommentje:
Nekem ugye megjött szerdán tényleg rendesen csütörtökön este már semmi szinte pénteken semmi Szombaton egy kis pecsételés de lehet azért mert együtt voltunk a párommal. Mellem feszül . Szerintetek ? Zsanett
2014. aug. 3. 21:57
57/57 anonim válasza:
ha nem a megszokott mennyiség ,meg mondjuk 5-7 napig szokott lenni,mostmeg 2-3,én tesztelnék a helyedben :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!