Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hónapvégére?!

Buboc kérdése:

Ki nem várja hónapvégére?!

Figyelt kérdés
Két hónapja próbálkozunk,sajnos kicsit csalódott lettem ,hogy nem sikerült az 1 hónapba ,gondoltam elsőre sikerül fog!Csak most tudatosult benne hogy nem is olyan könnyű teherbe esni!Nem vagyok annyira elkeseredve ,örülök neki, hogy végre párom is szeretne babát,hisz lassan 5 éve vagyunk együtt!Izgatott vagyok és madarat lehetne velem fogatni annyira boldog vagyok hogy végre bele kezdtünk a babaprojektbe:D
2014. júl. 13. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Én. Igazából én már túl vagyok egy izgatott és egy depressziós időszakon, mert több, mint 2 éve próbálkozunk (fogamzásgátló kicsit szétbarmolta a hormonrendszerem). Most azt hiszem a nyugalom fázisában vagyok, kitűztünk egy célt, hogyha addig sem sikerül, akkor irány a meddőségi, szóval most próbálok másra koncentrálni :). Ha valamilyen oknál fogva sikerül, akkor nagyon boldog leszek, de azt hiszem most éppen nem reménykedem benne, talán mert túl sokat csalódtam. Inkább legyen pozitív meglepetés, ha sikerül... :)
2014. júl. 13. 19:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom.Nagyon nehéz lehetett és lehet.Tudom ,hogy nem szabad ráfeszülni ....Egyelőre próbálok örülni annak ,hogy rajta vagyunk a babaügyön ,hisz éveket tudtam várni ,nehogy ne tudjak várni pár hónapot!Remélem sikerül,és remélem neked neked is most ,hogy nyugi van nálad:D drukkolok neked!
2014. júl. 13. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, én is neked! :)
2014. júl. 13. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én se várom hó végére :) Mi 4 éve vagyunk együtt, és én is szárnyalok,hogy végre belekezdtünk, első hónap próbálkozás. Azért ritka,ha valakinek egyből összejön, már 15 éves korom óta szedtem folyamatosan fogamzásgátlót,de több,mint 4 évig Nuvaring hüvelygűrűm volt. Kíváncsi leszek...addig is szorítsunk egymásnak!! :)
2014. júl. 14. 06:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Mi már lassan 5 éve vagyunk együtt.Az elején védekeztem fogamzásgátlóval, de már 3 éve abbahagytam,utána kiszállásos alapon meg óvszerrel.Párom szinte profi :D mert mindig ott volt a remény hátha most biztos becsúszik a baba,de nem.És te szedsz valamit? Én elkezdtem szedni a gravidát. Sajnos nekem volt 7 évvel ezelőtt egy terhességem 20 hetesen meg kellet szülnöm .És próbálok most már az elején vigyázni.
2014. júl. 14. 07:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Mizu csajok? Valami fejlemény nálatok?Sajnos nálam nem sok minden,nézegetem a forumokat de sok mindent nem tudok meg!5 nappal nem várt elött....Megjön érzés néha bal oldalt szurkál és fáj,ami fura volt hogy tegnap elött vizes folyásom volt ami nem szokott lenni! De már mindent észre veszek magamon....Kezd fájni a cicim is ,de néha menszesz előtt is szokott ugy hogy megint ugyan ott vok hogy nem tudom:S Nem akarom bele élni magam de nehéz.Ti éreztétek a peteérést?
2014. júl. 20. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Most kivételesen nem, pedig szoktam. Nekem 1 hetem van kereken a nemvártig, meglátjuk mi lesz :)
2014. júl. 20. 17:13
 8/9 A kérdező kommentje:
És van valami észrevételed?
2014. júl. 20. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, nem :D Eddig mindig, vagy stabilan megvoltam győződve, hogy most aztán tuti sikerült, mindenféle jeleket produkáltam (természetesen nem sikerült), vagy minden kizárta... Most talán csak annyi, hogy kicsit nőtt a mellem, de ezt nem gondolnám jelnek, teljes a bizonytalanság :D
2014. júl. 20. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!