Van itt aki Agusztus 1-re nem várja? Észrevételek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 19:22
1/11 anonim válasza:
Én 2-ra várom elvileg :)
Görbét vezetsz?
Amúgy csak annyi van hogy olyan fura olyan/megjön/ érzés van a hasamban meg a petefészkeim szúrnak ami eddig soha nem volt.
Neked?
2/11 anonim válasza:
Szia:) Én pont 1-jére nem várom. A hasam iszonyatosan fel van fújódva és furán fáj a hasam alja. Néha szúrkál néha meg mintha mensi görcs lenne. Nagyon-nagyon reménykedünk benne,hogy végre sikerült:)
3/11 anonim válasza:
Én is 1-2. ára nem várom. Érzem a hasam alját. Reménykedek:)
4/11 anonim válasza:
Szia, én 3-ára nem várom! Nekem különösebb tünetem nincs,csak annyi, hogy enyhén szurkál a hasam és nagy höemelkedésem van! Nálad milyen észrevételek vannak?
5/11 A kérdező kommentje:
Én is fel vagyok puffadva meg olyan furán fáj a has amalja,van mikor a derekammal együtt + magas a hőm,mindig úgy érzem ki vagyok "száradva".
2012. júl. 27. 12:29
6/11 anonim válasza:
Második vagyok és jelentem 2 pozitív teszten vagyok túl:-) Nektek pedig drukkolok a babásodás érdekében:-)!!!!
7/11 anonim válasza:
Első vagyok:) Gratulálok a pozi teszthez. Jó korán megmutatta a picurt. Én ma tesztelek drukkoljatok nekem is. Ilyen a hőm:
8/11 anonim válasza:
Holnap kéne ugye nem megjönnie de remélem nektek se fog és nekem se a pozi tesztek ellenére:-)!!!!Hatalmas drukk mindenkinek:-)
9/11 A kérdező kommentje:
Na miújság??Én ma teszteltem de negatív!:/
2012. aug. 2. 11:20
10/11 anonim válasza:
Nekem azóta így alakul a görbém most teszteltem valami iszonyat halvány pozitívat. Holnap reggel meg próbálok első vizeletből egy másik tesztet remélem az már szép pozi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!