Nem jön meg . Utoljára agusztus 21 -én jött meg. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok .Agusztus 17-én voltam a barátommal strandon a vízben vele szemben terpeszben ültem a lábán úgy hogy lennt egymásnak értünk de volt rajtunk ruha.Elég stresszes vagyok miatta.Mert már gondoltam terhességre is .:(((DE így szerintem lehetetlen..Elég rendszertelen szokott lenni a ciklusom 21 napos volt utoljára.És nem szokott több lenni 25 napos ciklusnál soha.(még nem rendszeres ) DE most annyit késik:((( NAGYON AGGÓDOM:(((2009. szept. 22. 16:41
1/9 anonim válasza:
A terhesség miatt ne stresszelj, így nem lehet teherbe esni, jól tudod.
Ha még nem rendszeres, akkor meg pláne nincs alapod félni. Lehet, hogy ez most egy hosszú ciklus lesz, vagy akár teéljesen ki is maradhat, mindenféle káros következmény nélkül. De úgy számolom, hogy jelenleg a 31. napnál tartasz, az még bőven a normális kategória.
Azért azt tanácsolom, hogy ha továbbra sem jön meg, akkor mondjuk 1 hét-2 hét múlva keress fel egy gyermeknőgyógyászt (ők jobban fel vannak szerelve a szüzek vizsgálatára, és otthonosabbak az ő problémáikban).
2/9 anonim válasza:
Szia! Tuti nem vagy terhes! Lehet, hogy a stressz is rátesz most egy lapáttal és ezért késik. nyugodj meg. Az is normális, ha még nem állt be a ciklusod, hogy egy hónap akár ki is marad! Ne izgulj. Tereld el a figyelmed, és ha másodszor se jön meg, menj egy nőgyógyászhoz. Nem kell félni tőlük, állati rendes emberek!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Próbálok megnyugodni:)Remélem minden rendben lesz és hamarosan megjön:)
2009. szept. 22. 17:01
4/9 anonim válasza:
Hát ha közben nem ment el a párod akkor nincs mitől félned. Bár eleve ruhában behatolás nélkül, nincs esélye. Képzeld el, akkor strandon bárki összeszedhetne terhességet is, ha egy férfi netán a vizbe csinálna? Nyugi.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát igen :) MÉG JÓ HOGY NINCS ILYEN!...Egyébként nincs olyan praktikátok amivel meglehetne hozni a mensest?.Mert hallottam már a "forró" fürdőről is.De nem nagyon vállik be.Lenne valami egyéb módszer?
2009. szept. 23. 16:18
6/9 anonim válasza:
Cickafarkfű-tea, E-vitamin, nekem ezek szoktak bejönni.Persze ezek sem rögtön, pár nap kell neki.Próbáld ki és nyugi:)
7/9 anonim válasza:
Esélytelen, hogy terhes vagy, nyugodj meg:)
8/9 A kérdező kommentje:
Kipróbálom akkor a Cickafarkfű-teát és az E-vitamint:)
(Most már 17.napja késik)De mindig eszembejut ez a téma hogy már ilyen sok ideje késik Próbálok nem stresszelni.
(De ez nem mindig sikerül.)
2009. szept. 27. 10:48
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött :)
2009. okt. 3. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!